Zapeljive točke

Zapeljive točke so neke vrste interna denarna valuta, ki jo lahko pridobite in unovčite le v spletni trgovini zapeljiva.si. Zapeljive točke so nagrada za vse vas, ki nas obiskujejo večkrat. Z zapeljivimi točkami pri nakupovanju tudi zaslužite in tako združite prijetno s koristnim. Edini pogoj je, da se v naši trgovini registrirate, saj drugače ne moremo voditi evidence o vaših točkah.

Zato vam priporočamo, da se pred dodajanjem artiklov v košarico prijavite oz. registrirate. To najlažje storite tako, da v zgornjem desnem kotu, kliknete na 'Moj račun'. Če ste se pri nas že kdaj registrirali, potem kliknite 'Prijava' in vnesite mail naslov in geslo, s katerim ste se registrirali. Če pa se še niste registrirali, potem kliknite na 'Registracija', vnesite svoj e-mail naslov in vnesite neko poljubno geslo, ki si ga izmislite, vendar si ga kam pribeležite, saj ga boste potrebovali pri naslednjem obisku v trgovini.

Pri vsakem artiklu je poleg cene navedena tudi vrednost v točkah, ki vam pove, koliko točk potrebujete, če bi ga želeli plačati samo s točkami.

Če vas zanima koliko točk boste pridobili z nakupom artiklov, ki ste jih dodali v košarico, si morate ogledati vsebino košarice. To storite tako, da v zgornjem desnem kotu kliknete na slikico nakupovalne vrečke (košarice). Kliknite na gumb 'Oglej si košarico' in prikaže se vam njena vsebina oz. vsi artikli, ki ste jih dodali vanjo. Načeloma pa velja, da pridobite 10% cene ali več, izraženo seveda v točkah (npr. če je cena artikla 36,90€, v točkah je to 36 točk, z njegovim nakupom pridobite 36 točk na vaš račun).

Če ste si premislili glede kakšnega artikla, ga lahko enostavno izbrišete s klikom na črn križec, desno od artikla v košarici.

Koliko točk so vredni artikli v košarici in koliko točk boste pridobili z nakupom, vidite na zadnjem koraku zaključevanja naročila (Zaključek naročila).

Šele, ko vam naročene artikle pošljemo in zaključimo vaše naročilo, se bodo z nakupom pridobljene točke pojavile na vašem računu. Podobno velja v nasprotnem primeru, če npr. pošiljko dobimo nazaj v celoti ali delno, se stanje točk zmanjša za toliko točk, kolikor ste jih prej z vrnjenimi artikli pridobili.

Stanje točk si lahko vedno ogledate z vstopom v 'Moj račun'. To storite tako, da v zgornjem desnem kotu, pod ikono za košarico, kliknete na 'Moj račun'. V vrstici 'Moje točke' lahko vidite vaše trenutno stanje točk in tudi vsa naročila, s katerimi ste točke pridobivali in kdaj ste jih mogoče že koristili.

Kako unovčiti Zapeljive točke?

Zapeljive točke lahko unovčite pri katerem izmed vaših naslednjih nakupov. V primeru, da imate na vašem račun že zbranih kaj točk, se vam v postopku zaključevanja naročila, prikaže stanje teh točk. Pod seznamom naročenih artiklov se pojavi bel pravokotnik v katerem piše 'Unovči Zapeljive točke!'. S klikom na desni, rdeč kvadratek (z belim trikotnikom), se točke prenesejo v naročilo in za ustrezno vrednost znižajo znesek vašega naročila.

S točkami je možno plačati samo blago, ne pa tudi poštnine.

Želimo vam obilo užitka ob nakupovanju in zbiranju točk.

P.S.: Če imate kakršno koli vprašanje ali dilemo, nas kontaktirajte preko maila info@zapeljiva.si, telefona 059 699 797 ali 041 528 289. Z veseljem vam bomo pomagali.