Varen nakup

Nakup v spletni trgovini ZAPELJIVA.SI je 100% varen!

Pri nas je razumevanje vaše varnosti in skrb za vas na zelo visoki ravni. Podjetje Aton trg d.o.o. na vseh področjih svojega delovanja jamči, da so vse informacije in vsi vaši podatki, ki jih posredujete na teh straneh, obravnavani in varovani po najvišjih standardih ter v skladu z veljavnimi zakonskimi določili.

Nakupujte brez tveganja!

Ste prejeli nakupljen artikel, pa vam ni prav? Ali pa ni čisto take barve, kot ste mislili? Nič hudega, v tem primeru nam v 14 dneh od prejema sporočite, da kupljenega izdelka ne želite in ga najkasneje v roku 14 dni od takrat, ko ste nam to sporočili vrnete na naš naslov. Vrnjen artikel mora biti nepoškodovan, nenošen, neopran in v originalni embalaži.

Lahko se odločite za menjavo za kater koli drug artikel iz naše ponudbe ali za vračilo kupnine.

Pri menjavi se ni potrebno omejevati z vrednostjo vrnjenega, saj bomo morebitno razliko obračunali pri menjavi. Če bo artikel, ki ga želite v zamenjavo cenejši, vam bomo razliko vrnili, če pa bo dražji jo boste doplačali.

Zamenjava je za vas BREZPLAČNA, saj jo organiziramo tako, da vam preko dostavne službe GLS pošljemo artikle, ki ste jih izbrali v zamenjavo. S kurirjem tako samo izmenjata pošiljki. Vi njemu izročite pošiljko z artikli, ki jih želite vrniti, on pa vam pošiljko z artikli, ki ste jih izbrali za zamenjavo. Vi nam samo pošljete sporočilo na info@zapeljiva.si, vse ostalo uredimo mi.

V primeru vračila kupnine, na kopijo računa dopišite št. vašega TRR. Če je naročilo vsebovalo več artiklov in je bilo v vrednosti višji od 40,00€ ter je kupec vrnil vse artikle iz naročila, se vrnjena kupnina zmanjša za manipulacijske stroške v višini 2,90€. Kupnino nakažemo na TRR v roku do 14 dni.

Pošiljko pošljite nazaj k nam in sicer na naslov, ki je naveden na računu: Aton trg d.o.o., Arja vas 9/A, 3301 Petrovče.