Reklamacije

Ali ste prejeli poškodovan izdelek ali se vsebina pošiljke ne ujema s pripadajočim računom?

V tem primeru se vam opravičujemo za napako in vas prosimo, da nas o tem čim prej obvestite na info@zapeljiva.si. Poiskali bomo najhitrejšo in najustreznejšo rešitev za vas.

 

Ali ste prejeli naročen artikel, pa vam ni prav oz. vam ne ustreza zaradi kakršnega koli drugega razloga?

V primeru, da prejmete blago, ki vam ne ustreza zaradi velikosti, barve ali kroja, ga lahko vrnete. Pogoj za vračilo je, da je:

- blago nepoškodovano,

- nenošeno in neoprano ter nima sledov poskušanja (madeži ličil, telesni vonj, vonj po deodorantih ali parfumih),

- v originalni embalaži.

Če kateri koli izmed gornjih pogojev ni izpolnjen lahko zavrnemo takšno pošiljko, oz. jo po dogovoru s kupcem vseeno prejmemo, vendar proti plačilu stroškov popravila, čiščenja ali nadomestitve originalne embalaže.

V izogib temu vas prosimo, da oblačilo najprej poskusite in šele, če vam ustreza operete. Pri poskušanju bodite pozorni, da to počnete nenaličeni in brez uporabe deodoranta oz. parfuma.

Če vam prejet artikel ne ustreza, ga lahko zamenjate ali se odločite za vračilo kupnine.

 

MENJAVA

Lahko se odločite za menjavo za kater koli drug artikel iz naše ponudbe ali za vračilo kupnine.

Pri menjavi se ni potrebno omejevati z vrednostjo vrnjenega, saj bomo morebitno razliko obračunali pri menjavi. Če bo artikel, ki ga želite v zamenjavo cenejši, vam bomo razliko vrnili, če pa bo dražji jo boste doplačali.

Zamenjava je za vas BREZPLAČNA, saj jo organiziramo tako, da vam preko dostavne službe GLS pošljemo artikle, ki ste jih izbrali v zamenjavo. S kurirjem tako samo izmenjata pošiljki. Vi njemu izročite pošiljko z artikli, ki jih želite vrniti, on pa vam pošiljko z artikli, ki ste jih izbrali za zamenjavo. Vi nam samo pošljete sporočilo na info@zapeljiva.si, vse ostalo uredimo mi.

 

VRAČILO KUPNINE

V primeru vračila kupnine, na kopijo računa dopišite št. vašega TRR. Pošiljko pošljite nazaj k nam in sicer na naslov, ki je naveden na računu: Aton trg d.o.o., Arja vas 9/A, 3301 Petrovče.

Kupnino nakažemo na TRR v zakonskem roku 14 dni.

 

VZDRŽEVANJE IZDELKOV

Pri vzdrževanju izdelkov upoštevajte navodila o vzdrževanju, ki so navedena na etiketi, pritrjeni na izdelek. Če je na artiklu navedeno, da se lahko pere le ročno, to ne pomeni, da se lahko pere v pralnem stroju na programu ročno pranje, ampak ga je potrebno prati dobesedno na roke. Ne glede na ta navodila, pri artiklih, ki so intenzivnih barv (jeans, črna, neonske barve) priporočamo pred prvo uporabo ločeno pranje tudi, če to na izdelku ni posebej navedeno.