Spodnje perilo

Spodnje perilo, če je pravilno izbrano, naredi vsako žensko zapeljivo in samozavestno. Osnova vsake urejene ženske garderobe je ravno žensko spodnje perilo, zato mu je potrebno posvetiti dovolj pozornosti. Saj veste, bolj samozavestno se počutite, če imate na sebi zapeljivo spodnje perilo. Poleg nasmeha pa je samozavest najboljši modni dodatek. Modrčki, tangice in hlačke so osnovni kosi na katerih sloni celotno spodnje perilo. K popolni kolekciji zraven seveda spadajo še spalne srajčke, babydoll-i in korzeti. Ja seveda, ne smemo pozabiti še nogavice v različnih izvedbah in za piko na i še pasovi za nogavice. Pri tem domišljija skoraj nima meja… različni materiali…čipka in prosojne tkanine, različne barve in pikantni kroji ustvarijo modele, ki spodnje perilo naredijo za najmočnejše orodje ženske zapeljivosti. Zatorej, pustimo domišljiji prosto pot in si izberimo najljubše cunjice, ki nas bodo naredile še zapeljivejše.

Izdelkov 21 do 30 od skupaj 356

na stran
Stran:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Mreža  Seznam 

Nastavite smer padajoče
  1. Nogavice Obsessive S800, rdeče

    11,90 €

    Rdeče prosojne nogavice, primerne za nošenje s pasom za nogavice ali kakšnim drugim spodnjim perilom, ki ima trakove za pripenjanje nogavic. Sestav: 84% najlon, 16% elastan.

    Izvedite več
    Quick shop
  2. Nogavice za pas, mrežaste CoFashion Becky, črne

    9,90 €

    Mrežaste nogavice z ozkim, čipkastim robom so namenjene za nošenje s pasom za nogavice ali katerim drugim kosom spodnjega perila, ki ima trakove za pripenjanje nogavic (korzetom,...). Sestav: 90% poliamid, 10% elastan.

    Izvedite več
    Quick shop
  3. Nogavice za pas Obsessive 838, kožno/rdeče

    13,90 €

    Nogavice za pas kožne barve in z bogatim čipkastim robom v rdeči barvi. Nogavice so namenjene za nošenje skupaj s pasom za nogavice, korzetom ali katerim drugim spodnjim perilom, ki ima trakove za pripenjanje nogavic. Še posebej se te nogavice lepo podajo k rdečemu spodnjemu perilu. V darilni embalaži. Sestav: 90% poliamid, 10% elastan.

    Izvedite več
    Quick shop
  4. Nogavice za pas Obsessive 810, več barv

    13,90 €

    Izredno fine nogavice za nošenje s pasom za nogavice ali katerim drugim spodnjim perilom, ki ima trakove za pripenjanje nogavice. Zgornji rob je iz široke in elastične čipke. Sestav: 90% najlon, 10% elastan.

    Izvedite več
    Quick shop
  5. Nogavice božične, samostoječe Obsessive Kissmas, belo/rdeče

    16,90 €
    Božične nogavice v beli barvi in z rdečimi progami. Na zgornejm robu je pritrjena pentljica. Izvedite več
    Quick shop
  6. Komplet Obsessive Intensa

    27,90 €

    Nežna, prosojna čipka, ki pokriva telo, kombinirana s trakovi in skupaj združena v zanimiv kroj. Dodatni trakovi poudarjajo obliko prsi. Mehke košarice nudijo maksimalno udobje pri nošenju. Modrček se na hrbtu zapenja s sponkami. Naramnice so nastavljive po dolžini. V darilni embalaži. Sestav: 90% poliamid, 10% elastan.

    Izvedite več
    Quick shop
  7. Komplet Livco Terrylyn, črn

    28,90 €

    Zapeljiv komplet spodnjega perila Terrylyn sestavljajo modrček, pas za naogavice in tangice. Komplet je kombinacija zapeljivo prosojnega tila in bogate čipke s pink vezenjem. Mehak modrček se na hrbtu zapenja s tro-stopenjsmimi kaveljčki. Naramnice so nastavljive po dolžini. Pas za nogavice se prav tako zapenja s tro-stopenjskimi kaveljčki in ima nastavljive trakove za nogavice. V kompletu so priložene prosojne tangice. Komplet je narejen iz elastične in mehke tkanine. V darilni embalaži. Sestav: 90% poliamid, 10% elastan.

    Izvedite več
    Quick shop
  8. Božično perilo, komplet Santa's Helper, 3-delni, rdeč

    23,90 €

    Božino perilo za zapeljive praznične večere. Komplet je sestavlejn iz modrčka, tangic in božične kape. Perilo je narejeno iz finega, mehkega pliša in obroblejno z belim puhom. Tkanina je elastična, mehka in prijetna na otip.

    Izvedite več
    Quick shop
  9. Spodnje perilo, komplet Obsessive Wonderia, črn

    37,90 €

    Komplet spodnjega perila Wonderia sestavlajo modrček, pas za nogavice in tangice. Modrček ima oporo (kost) in mehke ter udobne košarice. Na hrbtu se zapenja s kaveljčki, naramnice so nastavljive po dolžini. Deloma odprte košarice so na spodnjem delu iz pokrivn, čiipkate tkanine, na osrednjem delu pa iz mehke, prosojne tanine s čipkastim vezenjem. Pas za nogavice je kombinacija enakih tkanin in vzorcev. Trakovi za nogavice so nastavljivi po dolžini. Pripadajoče tangice so iz enake, prosojne tkanine, kot modrček in pas. V darilni embalaži. Sestav: 90% poliamid, 10% elastan.

    Izvedite več
    Quick shop
  10. Spodnje perilo, komplet Obsessive Heartina, rdeč

    49,90 €

    Spodnje perilo Heartina sestavljajo modrček, tangice in pas za nogavice. Modrček ima mehke košarice z oporo (kostjo). Čudovita elastična čipka pokriva prsi, med košaricama je pritrjena okrasna sponka v obliki srčka s kristalčki, enaka, kot je tudi na pasu za nogavice. Modrček se na hrbtu zapenja s kaveljčki, naramnice so nastavljive po dolžini. Pas za nogavice se tudi zapenja s kaveljčki in ima po dolžini nastavljive trakove za nogavice. V Darilni emabalaži. Sestav: 85% poliamid, 15% elastan.

    Izvedite več
    Quick shop

Izdelkov 21 do 30 od skupaj 356

na stran
Stran:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Mreža  Seznam 

Nastavite smer padajoče