Medicinske sestre

10 element(ov)

na stran

Mreža  Seznam 

Nastavite smer naraščajoče
 1. Kostum medicinska sestra Nightingale, bel

  34,90 €

  Prikupen kostum za zapeljivo medicinsko sestro. Zaradi elastičnega zgornjega dele in krila v obliki A-kroja je primeren za različne postave. Na hrbtu je všita zadrga, ki olajša oblačenje. V kompletu so poleg oblekice še obroč za v lase in rokavice. Sestav: 65% bombaž, 35% elastan.

  Mere: dolžina od vrha prsi do spodnjega roba 67cm, obseg čez prsi 75-100cm, obseg čez pas 66-106cm.

  Izvedite več
  Quick shop
 2. Kostum medicinska sestra Yanida Heartcheck

  23,90 €

  Kostum medicinska sestra Yanida je sestavljen iz oprijete oblekice z nabranim krilom in podkrilom iz šifona. V kompletu sta tudi trak za v lase in tangice. Stetoskop in nogavice nista v kompletu, lahko pa ju naročite posebej.

  Izvedite več
  Quick shop
 3. Kostum medicinska sestra Nurse Knockout

  27,90 €

  Kostum za medicinsko sestro, ki zadane. Sestavljen je iz topa (zgornjega dela), mini krila, pasu in obroča z znakom za v lase. Top in krilo sta iz elastične tkanine, ki omogoča udobno nošenje. Košarice na topu so podložene. Kot dopolnitev kostuma lahko izberete stetoskop in nogavice iz naše ponudbe. Sestav: 100% poliester.

  Velikost: enotna S/M

  Mere topa: dolžina (od nad prsmi) 48cm, obseg čez prsi 68-98cm, obseg čez pas 62-98cm.

  Mere krila: dolžina 32cm, obseg 60-100cm.

  Izvedite več
  Quick shop
 4. Kostum medicinska sestra Erotic Nightingale

  24,90 €

  Poleg oblekice iz zelo elastične tkanine je v kompletu tudi trak za v lase. Oblekica ima podložene košarice. Mere oblekice: dolžina (od spodnjega roba do nad prsmi) 62cm, obseg čez prsi 70-94cm, obseg čez boke 76-107cm. Velikost: enotna S/M

  Dostava: 1-3 delovne dni

  Izvedite več
  Quick shop
 5. Kostum medicinska sestra Obsessive Emergency Skirty Set

  29,90 €

  Izredno kvaliteten kostum za zapeljivo medicinsko sestro sestavljen iz mini krila, topa, traku za v lase in stetoskopa. Krilo in top sta narejena iz kvalitenega, elastičnega blaga, ki se lepo prilega telesu. Stetoskop je popolnoma delujoč. Pakirano v darilno embalažo. Velikost: S/M

  Dobava: 1-3 delovne dni

  Izvedite več
  Quick shop
 6. Nogavice bele medicinska sestra Nurse

  7,90 €

  Delno pokrivne bele nogavice, na vrhu zaključene z rdečo satenatsko pentljo in vezenim znakom medicinske sestre. Odlične kot dodatek k kostumu medicinske sestre. Material: 88% najlon, 12% elastan.

  Izvedite več
  Quick shop
 7. Kostum medicinska sestra Miss Diagnosis

  27,90 €

  Kostum je sestavljen iz bele obleke, rdečega pasu, traku za na roko in pokrivala. Oprijeta obleka sega skoraj do kolen, ima nabran prsni del in trak za okoli vratu.

  Velikost: S/M

  Izvedite več
  Quick shop
 8. Nogavice bele Medicinska sestra

  6,90 €

  Mrežaste bele nogavice, na vrhu zaključene z roza satenatsko pentljo in vezenim znakom medicinske sestre. Odlične kot dodatek k kostumu medicinske sestre. Material: Nylon, Saten

  Izvedite več
  Quick shop
 9. Kostum medicinska sestra Obsessive Emergency dress

  47,90 €

  Kostum za seksi medicinsko sestro sestavljajo oblekic, rokavice, tangice in kapa. Oblekica se zapira z zadrgo na sprednji strani in je narejena iz zelo elastične in na otip mehke tkanine, ki se lepo prilega telesu. Sestav: 88% poliester, 12% elastan.

  Izvedite več
  Quick shop
 10. Pustni kostum medicinska sestra Tempress Nurse, bela

  39,90 €

  Kostum medicinske sestre sestavljajo oblkica, pas, obroč za v lase in brizgalka (injekcija). Oblekica je narejena iz zelo elastične tkanine in se zaradi tega lepo prilega telesu. Krilo oblekice je krojeno navzven in podloženo s dodatnim podkrilom in iz tila. Sestav: 95% poliester, 5% elastan.

  Mere oblekice: dolžina 70cm, obseg čez prsi 76-100cm, obsge čez pas 64-88cm.

  Izvedite več
  Quick shop

10 element(ov)

na stran

Mreža  Seznam 

Nastavite smer naraščajoče