Erotično perilo

Erotično perilo spada med spodnje perilo za posebne priložnosti. Če ste samozavestne in pogumne predatorke, potem je erotično perilo prava izbira za vas. V tej kategoriji najdete korzete, kratke oblekice, bodyje, ogrinjala, kombinezone, kostume, tangice in ostale dodatke, ki jih potrebuje vsaka kraljica noči. Čeprav med erotičnim perilom prevladuje črna barva, lahko izbirate med erotičnim perilom v beli in tudi rdeči barvi ter med različnimi materiali, kot so poliester, elastan, poliamid, umetno usnje in vynil. Erotično perilo več odkriva, kot zakriva – ravno prav, da mu boste zmešale glavo. Za popestritev posteljnih aktivnosti potrebujete le erotično perilo in ne bo se vam mogel upreti. Izberite erotično perilo, ki ustreza vašemu karakterju ali trenutnem nagajivem razpoloženju in partnerja presenetite s scenarijem, v katerem sta vidva glavna igralca. Pripravite se na burno noč med rjuhami z erotičnim perilom iz naše ponudbe.

Izdelkov 21 do 26 od skupaj 26

na stran
Stran:
  1. 1
  2. 2
  3. 3

Mreža  Seznam 

Nastavite smer naraščajoče
  1. Tangice Asnever Igazi, bele

    27,90 €

    Tangice z odprtim mednožjem. Čudovita čipka in zapeljivi, prosojni volančki naredijo te tangice posebne. Velik biser na kovinski verižici krasi sprednji razporek. Sestav: 80% poliamid, 20% elastan.

    Izvedite več
    Quick shop
  2. Tangice Asnever Sottile, črne

    21,90 €

    Tangice iz prosojne tkanien in čipkastim vezenjem. Tangice imajo razporek po sredini, ki je spet skupaj na 6-ih mestih. Na bokih so tangicam dodani zapeljivi volančki. Sestav: 80% poliamid, 20% elastan.

    Izvedite več
    Quick shop
  3. Tangice BeautyNight Mystique, več barv

    12,90 €

    Tangice iz mehke in zelo elastične, čipkaste tkanine. V darilni embalaži. Sestav: 88% polieter, 12% elastan.

    Izvedite več
    Quick shop
  4. Komplet spodnje perilo Anais Pleasure, črn

    49,90 €

    Komplet spodnjega perila Pleasure sestavljajo modrček, tangice in pas za nogavice. V njem se boš počutila še bolj zapeljivo. Komplet je narejen iz zapeljivo prosojnega in elastičnega tila, okrašenega s čudovitim turkiznim vezenjem. Modrček je z oporo (kostjo) in odprtimi košaricami. Naramnice so okrašene z volanki. Z enakimi volančki je okrašen tudi pas za nogavice, ki ima nastavljive trakove za priopenjanje nogavic. V darilni embalaži. Sestav: 80% poliamid, 20% elastan.

    Izvedite več
    Quick shop
  5. Kostum medicinska sestra Night Nurse, bel

    33,90 €

    Kostum za vročo medicinsko sestro je narejen v obliki mehkega korzeta. Elastična in na otip mehka tkanina nudi obilo udobja pri nošenju. Na sprednji strani se zavezuje s satenastim trakcem, s katerim se lahko nastavlja oprijetost. Na hrbtni strani je na spodnejm robu okrašen z drobnimi, rdečimi volančki. Na spodnejm robu pritrjeni trakovi za nogavice so nastavljivi po dolžini. V kompletu so poleg korzeta še obroč za v lase in bele tangice. Sestav: 95% poliester, 5% elastan. Za dopolnitev kompleta priporočamo katere izmed nogavic, ki jih najdete v kategoriji Nogavice.

    Izvedite več
    Quick shop
  6. Podprsni korzet Carmela, črn

    69,90 €

    Podprsni korzet iz satena, ki ima vstavljene kovinske trakove (kosti). Na sprednji strani se zapenja s kaveljčki, na hrbtni pa zavezuje s satenastim trakom, s katerim se lahko nastavlja oprijetost. Na spodnjem robu je pritrjeno 12, širokih trakov za pripenjanje nogavic s kovinskimi kaveljčki. V kompletu so tudi dolge, satenaste rokavice in tangice. Sestav: 100% poliester.

    Izvedite več
    Quick shop

Izdelkov 21 do 26 od skupaj 26

na stran
Stran:
  1. 1
  2. 2
  3. 3

Mreža  Seznam 

Nastavite smer naraščajoče