Ženski gležnarji

Ženski gležnarji so idealni za hladnejši čas v letu, ko moraš zaščititi svoje noge in stopala pred mrazom. To pa ne pomeni, da v njih ne moreš biti seksi – ženski gležnarji iz naše ponudbe so posebej izbrani in izdelani samo za zahtevne zapeljivke, ki iščejo nekaj posebnega in unikatnega. Za vas smo ponudbo razširili, tako da so na voljo ženski gležnarji iz različnih materialov, z različnimi detajli, broškami, pasovi, v različnih barvah in z različno visoko peto. Ženski gležnarji se lahko nosijo z legicami in so primerni za prosti čas, pohajkovanje po mestu ter za hitro kavico ali kuhančka v mestu. Na splošno so primerni za vsakodnevne priložnosti, odvisno od tvojega stila oblačenja. Ženski gležnarji segajo okoli višine gležnjev, nekateri pod, nekateri pa malo nad njimi. Bogata ponudba ultra modnih ženskih gležnarjev s peto te bo navdušila predvsem za večerne izhode, če pa so ti ljubši ženski gležnarji z nizko peto, imamo v ponudbi tudi te.

7 element(ov)

na stran

Mreža  Seznam 

Nastavite smer naraščajoče
 1. Nizki škornji 137, sivi

  Splošna cena: 27,90 €

  Special Price 14,90 €

  Nizki škornji iz semiš eko usnja. Na sprednjem delu so posuti z drobnimi bleščicami in prevezani z elastičnimi trakci. Notranjost škornja je obložena s toplim, kratkodlakim krznom. Zapirajo se z zadrgo na notranji strani škornja. Podplat je iz protizdrsne gume. Višina pete je 3,5cm.

  Izvedite več
  Quick shop
 2. Nizki škornji, visoka, polna peta 137, sivi

  Splošna cena: 28,90 €

  Special Price 24,90 €

  Nizki škornji s polno peto, narejeni iz eko usnja in semiša. Notranjost škornja je obložena s toplim, kratkodlakim krznom. Zapirajo se z zadrgo na notranji strani škornja. Podplat je iz narebrenega poliamida. Debelina podplata je 1,5cm, višina pete je 10cm (realna višina pete je 8,5cm).

  Izvedite več
  Quick shop
 3. Gležnarji nizki 951, sivi

  24,90 €

  Nizki gležnarji iz eko usnja in elastičnim, tekstilnim delom na vsaki strani ob gležju. Zaradi tega tesktilnega dela se ti gležnarji samo nataknejo, nimajo zadrge ali vezalk. Podplat je iz protizdrsne, profilirane gume.

  Izvedite več
  Quick shop
 4. Gležnarji s peto 2900, sivi

  Splošna cena: 32,90 €

  Special Price 24,90 €

  Gležnarji iz semiša, z odebeljneim podplatom in udobno malce nižjo in širšo peto. Notranjost gležnarjev je toplo obložena. Gležnarji se zapirajo z zadrgo na peti. Podplat je iz gume.

  Debelina podplata je 2cm, višina pete je 9,5cm (realna višina pete je 7,5cm).

  Izvedite več
  Quick shop
 5. Elegantni gležnarji s peto 1689, sivi

  Splošna cena: 29,90 €

  Special Price 23,90 €

  Elegantni gležnarji z modno, malce širšo peto. Gležnarji so narejeni iz semiša in eko usnja z zelo drobnimi bleščicami. Notranjost gležnarjev je toplo obložena. Zapirajo se z zadrgo na notranji strani. Podplat, rdeče barve, je iz protizdrsne gume.

  Višina pete je 10cm, debelina podplata je 1,5cm (realna višina pete je 8,5cm).

  Višina gležnarjev brez pete je 9cm.

  Izvedite več
  Quick shop

7 element(ov)

na stran

Mreža  Seznam 

Nastavite smer naraščajoče