Tangice

Tangice so hlačke z malo tkanine. Njihova glavna lastnost je, da jih je predvsem na zadnji strani zelo malo in zaradi tega lepo poudarijo obline zadnjice. Tudi pri tem kosu spodnjega perila domišljija nima meja, zato poznamo tangice v različnih izvedbah. Med seboj se razlikujejo v tem, kolikšen del zadnjice pokrijejo. Klasične tangice v pasu ozek trak tkanine, ki se na zadnjem delu razširi v trikotnik. String tangice imajo košček tkanine samo na prednjem delu, okoli pasu in med hlebčkoma je le trak. Izpeljanka iz njih so G-string tangice, ki se od string modela razlikujejo le v tem, da imajo zadaj na stičišču trakov majhen okrasen trikotnik iz blaga ali čipke. Poseben model string tangic so C-string, ki nimajo traku okoli pasu in se nataknejo od spodaj. Zaradi posebne elastične izvedbe ostanejo na svojem mestu tudi med gibanjem. Posebej primerne so takrat, ko ne želimo, da se na bokih vidijo trakovi ali blago hlačk oz. tangic, brez vsega pa tudi ne želimo biti.

Izdelkov 1 do 10 od skupaj 31

na stran
Stran:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4

Mreža  Seznam 

Nastavite smer naraščajoče
 1. Tangice Obsessive 827, rdeče

  Splošna cena: 10,90 €

  Special Price 7,90 €

  Tangice iz nežno prosojne, elastične in mehke tkanine. Tangice z nežnim volančkom imajo na hrbtu okrasno pentljico. V darilni emabalaži. Sestav: 94% poliamid, 6% elastan.

  Izvedite več
  Quick shop
 2. Tangice CoFashion Meave, črne

  11,90 €

  Tangice iz mehke in zelo elastične čipke. Na zadnji strani je na stičišču trakcev okrasna kovinska sponka s kristalčki (cirkoniji). V darilni embalaži. Sestav: 90% poliamid, 10% elastan.

  Izvedite več
  Quick shop
 3. Tangice z volančki BeautyNight Patsy, črne

  13,90 €

  Tangice iz prosojne, mehke in elastične tkanine, na katerih so pritrjeni volančki iz rahlo svetleče tkanien podobne umetnemu usnju. V darilni embalaži. Setav: 92% poliamid, 8% elastan.

  Mere za velikost S/M: obseg čez boke 86-97cm.

  Mere za velikost L/XL: obseg čez boke 97-112cm.

  Izvedite več
  Quick shop
 4. Tangice Obsessive Julitta, bele

  11,90 €

  Tangice Julitta nežno božajo vaše telo. Tangice so narejene iz elastične, mehke in nežno prosojne tkanine, ki je kombinirana s čudovito čipko in zapeljivim volančkom. V darilni emabalaži. Sestav: 94% poliamid, 6% elastan.

  Izvedite več
  Quick shop
 5. Hlačke C-string, bele

  7,90 €

  Novost na področju tangic so C-string tangice, ki so brez trakcev. Elastična osnova poskrbi, da ostanejo na svojem mestu. Velikost: enotna od S do L

  Izvedite več
  Quick shop
 6. Tangice Obsessive Miamor, črne

  10,90 €

  Čipkaste tangice iz mehke in elastične čipke. Zapeljive in hkrati zelo udobne. Sestav: 90% poliamid, 10% elastan.

  Izvedite več
  Quick shop
 7. Tangice Anais Aileen, bele

  14,90 €

  Zapeljive tangice s širokim, mehkim in udobnim trakom v pasu ter čudovitim čipkastim sprenjim delom. Na zadnji strani je v stičišču trakov okrasna okrogla sponka. V darilni embalaži.

  Izvedite več
  Quick shop

Izdelkov 1 do 10 od skupaj 31

na stran
Stran:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4

Mreža  Seznam 

Nastavite smer naraščajoče