Samostoječe nogavice

Izdelkov 1 do 10 od skupaj 20

na stran
Stran:
 1. 1
 2. 2

Mreža  Seznam 

Nastavite smer naraščajoče
 1. Samostoječe nogavice Livco Wattana 20DE, bele

  19,90 €

  Samostoječe nogavice s silikonskim trakom na notranji strani zgornjega roba, ki nogavice drži na svojem mestu. Nogavice so nežno prosojne z gostoto tkanja 20DEN. Na zgornejm robu imajo vtkan vzorec podvezice svetlo modre barve. Zaključene so z bogato in široko čipkasto obrobo. Sestav: 83% poliamid, 14% elastan, 3% polipropilen.

  Izvedite več
  Quick shop
 2. Samostoječe nogavice CoFashion Rima, črne

  11,90 €

  Samostoječe nogavice, mrežaste. Čez stegna so v čipkastem vzorcu. Na zadnji strani so zavezane s satenastim trakom pink barve. Sestav: 90% poliamid, 10% elastan.

  Izvedite več
  Quick shop
 3. Nogavice vynil z zadrgo, črno

  18,90 €

  Nogavice imitacija usnja, ki imajo na zadnji strani zadrgo. Nogavice so elastične in se lepo prilegajo nogi. Sestav: 95% poliester, 5% elastan.

  Izvedite več
  Quick shop
 4. Nogavice samostoječe, mrežaste French Maid, črno/bele

  12,90 €

  Mrežaste črne nogavice z belo, visoko čipko, ki je preklana in zavezana s črnim satenastim trakcem. Nogavice se lahko nosijo kot samostoječe nogavice ali pa v kombinaciji s pasom za nogavice, korzetom ali kakšnim drugim spodnjim perilom, ki ima trakove za pripenjanje nogavic. Sestav: 88% poliamid, 12% elastan.

  Izvedite več
  Quick shop
 5. Nogavice samostoječe, prosojne, več barv

  6,90 €

  Samostoječe , prosojne nogavice, ki se lahko nosijo tudi s pasom ali korzetom, saj nimajo silikonske obrobe, ki bi ovirala pritrjevanje kaveljčkov na trakovih za nogavice. Sestav: 8% poliamid, 12% elastan.

  Izvedite več
  Quick shop
 6. Nogavice Corset Legs, več barv

  18,90 €

  Črne, gladke in pokrivne nogavice iz tkanine vynil. Na zadnji strani so odprte in prevezane s satenastim trakom, s katerim se lahko tudi nastavlja njihov obseg tako, da se idelano prilegajo. Sestav: 100% poliester.

  Izvedite več
  Quick shop
 7. Nogavice samostoječe, mrežaste, Gatta Margherita 01, več barv

  8,90 €

  Elegantne mrežaste samostoječe nogavice z Lycro, zaključene z bogato in visoko čipko (10 cm). Silikonski trak na notranji strani čipke poskrbi, da nogavice ne drsijo iz stegenj, temveč ostanejo na svojem mestu tudi brez pasu za nogavice. Sestava: 82% poliamid, 18% elastan (lycra). Na voljo v naslednjih barvah: Črna, Bela, Kožna

  Izvedite več
  Quick shop
 8. Nogavice mrežaste z volančki, črne

  6,90 €

  Mrežaste nogavice z luknjami srednje velikosti, zaključene s čipkastimi volančki. V črni barvi.

  Velikost: enotna od S do L

  Izvedite več
  Quick shop
 9. Nogavice prosojne s črto, kožne

  7,90 €

  Prosojne nogavice kožne barve s črno 'kubansko' peto in črto na zadnji strani. Zaradi elastičnega zgornjega roba se lahko nosijo kot samostoječe nogavice in tudi v kompletu s korzetom ali pasom za nogavice, ki imata trakove za pripenjanje nogavic.

  Izvedite več
  Quick shop
 10. Nogavice bele medicinska sestra Nurse

  7,90 €

  Delno pokrivne bele nogavice, na vrhu zaključene z rdečo satenatsko pentljo in vezenim znakom medicinske sestre. Odlične kot dodatek k kostumu medicinske sestre. Material: 88% najlon, 12% elastan.

  Izvedite več
  Quick shop

Izdelkov 1 do 10 od skupaj 20

na stran
Stran:
 1. 1
 2. 2

Mreža  Seznam 

Nastavite smer naraščajoče