Nogavice za pas

Nogavice za pas se nosijo s pasom za nogavice, korzetom ali katerim drugim kosom spodnjega perila, ki ima trakove za pripenjanje nogavic. Nogavice za pas v zgornjem delu, kjer so po navadi čipkaste, nimajo nalepljenih silikonskih trakov, tako kot samostoječe nogavice. Zaradi tega so udobnejše, saj ne stiskajo stegen. Elastične so ravno prav tako, da se nežno prilegajo nogi. Če uporabljate nogavice skupaj s pasom za nogavice ali korzetom, le-te ne smejo imeti silikona in morajo imeti možnost, da se rahlo premikajo tako, da ne ovirajo pri gibanju. Nogavice za pas so neprimerno bolj zapeljive, kot hlačne nogavice. Skoraj si ne moremo predstavljati popolnega, zapeljivega kompleta spodnjega perila, brez tega, da bi uporabile nogavice za pas. Ne glede na to, katere nogavice za pas boste izbrale, vaše noge bodo v njih vitkejše in daljše, vaše počutje pa zapeljivejše.

Izdelkov 1 do 10 od skupaj 35

na stran
Stran:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4

Mreža  Seznam 

Nastavite smer naraščajoče
 1. Nogavice za pas Livco Maeve 20DEN, črne

  8,90 €

  Nogavice za pas, primerne za nošenje s pasom za nogavice, korzetom ali kakšnim drugim spodnjim perilom, ki ima trakove za pripenjanje nogavic. Nežno prosojne z gostoto tkanja 20DEN. Nogavice imajo na zadnji, zgornji strani vtkan vzorec v rdeči barvi. Na zgornjem robu je gladka obroba. Sestav: 82% poliamid, 14% elastan, 4% polipropilen.

  Izvedite več
  Quick shop
 2. Nogavice za pas, mrežaste CoFashion Becky, črne

  9,90 €

  Mrežaste nogavice z ozkim, čipkastim robom so namenjene za nošenje s pasom za nogavice ali katerim drugim kosom spodnjega perila, ki ima trakove za pripenjanje nogavic (korzetom,...). Sestav: 90% poliamid, 10% elastan.

  Izvedite več
  Quick shop
 3. Nogavice samostoječe, mrežaste French Maid, črno/bele

  12,90 €

  Mrežaste črne nogavice z belo, visoko čipko, ki je preklana in zavezana s črnim satenastim trakcem. Nogavice se lahko nosijo kot samostoječe nogavice ali pa v kombinaciji s pasom za nogavice, korzetom ali kakšnim drugim spodnjim perilom, ki ima trakove za pripenjanje nogavic. Sestav: 88% poliamid, 12% elastan.

  Izvedite več
  Quick shop

Izdelkov 1 do 10 od skupaj 35

na stran
Stran:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4

Mreža  Seznam 

Nastavite smer naraščajoče