Nogavice s pasom

Nogavice s pasom so so mešanica navadnih nogavic, ki jih nosimo s pasom in hlačnih nogavic. Hlačnim nogavicam so podobne zaradi tega, ker so v enem kosu, navadnim pa v tem, ker ne pokrivajo zadnjice. Nogavice s pasom so bolj zapeljive kot hlačne nogavice in hkrati bolj udobne, saj jih ni potrebno sleči, v primerih, ko bi hlačne morali. Poleg tega so nogavice s pasom enostavnejše za uporabo, kot navadne nogavice, ki jih nosimo s pasom, saj so v enem kosu in jih ni potrebno pripenjati na trakove pasu za nogavice.

7 element(ov)

na stran

Mreža  Seznam 

Nastavite smer naraščajoče
 1. Nogavice s hlačkami Cori, več barv

  13,90 €

  Hlačne nogavice v izgledu samostojnih hlačk in nogavice. Čipkaste boksarce so s čipkastimi trakovi povezane z nogavicami. Sestav: najlon, elastan.

  Izvedite več
  Quick shop
 2. Nogavice s pasom Obsessive S501, črne

  17,90 €

  Nogavice in pas za nogavice v enem. Mrežastko tkanje s črto na zadnji strani. Elastično oprijete v pasu. Sestav: 90% najlon, 10% elastan. V darilni embalaži.

  Izvedite več
  Quick shop
 3. Nogavice s pasom Obsessive S206, več barv

  17,90 €

  Nogavice in pas za nogavice v enem. Nežno okrašene s cvetličnim motivom. Elastično oprijete v pasu. Sestav: 90% najlon, 10% elastan. V darilni embalaži.

  Izvedite več
  Quick shop
 4. Nogavice s pasom Obsessive S307, več barv

  17,90 €

  Nogavice in pas za nogavice v enem. Pletene iz mreže dobnega rastra. Elastično oprijete v pasu. Sestav: 90% najlon, 10% elastan. V darilni embalaži.

  Velikost: enotna S/M

  Izvedite več
  Quick shop
 5. Nogavice s pasom Obsessive S211, črne

  17,90 €

  Nogavice s pasom, iz zelo elastične, mrežaste tkanine, na katerih je v zgornjem delu cvetlični vzorec. V darilni embalaži. Sestav: 90% najlon, 10% elastan.

  Izvedite več
  Quick shop
 6. Nogavice s pasom Obsessive S207, črne

  15,90 €

  Nogavice s pasom iz zelo elastične, mrežaste tkanine. V darilni embalaži. Sestav: 90% najlon, 10% elastan.

  Izvedite več
  Quick shop

7 element(ov)

na stran

Mreža  Seznam 

Nastavite smer naraščajoče