Bodystocking

Bodystocking ali catsuite je enodelno oblačilo, ki oprijeto pokriva noge, torzo in včasih tudi roke. Bodystocking je neke vrste pajac ali kombinezon, narejen iz podobnih materialov, kot so nogavice. Izdelan je lahko iz zelo elastičnih, mrežastih tkanin z dodanimi različnimi, čipkastimi vzorci, lahko pa tudi iz prosojnih najlon tkanin, enakih kot so narejene nogavice. Bodystocking se nosi kot spodnje perilo, ki nadomesti majčko in nogavice hkrati, lahko pa tudi kot zapeljivo spodnje perilo za intimne trenutke. Bodystocking je precej priljubljen tudi pri barskih in gogo plesalkah. Vsaka ženska bi morala imeti v omari vsaj kakšen kos. Bodystocking optično zoži in podaljša silhueto telesa, tesna in hkrati nežno oprijemanje daje prijeten, topel občutek. Na voljo so v različnih barvah, najbolj priljubljeni so črni. Marsikateri je všeč tudi bela ali katera izmed intenzivnejših barv (rdeča, lila, …). V zadnjem času si vse več žensk izbere bodystocking v kožni oz. krem barvi.

Izdelkov 1 do 10 od skupaj 41

na stran
Stran:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5

Mreža  Seznam 

Nastavite smer naraščajoče
 1. Bodystocking Livco Manoella, črn

  19,90 €

  Bodystocking iz izredno elastične, mrežaste tkanine. Bodystocking je v kroju bodya in nogavic za pas. Sestav: 90% poliamid, 10% elastan.

  Izvedite več
  Quick shop
 2. Bodystocking Lolitta Essence of Passion, črn

  29,90 €

  Bodystocking iz zelo elastične, prosojne tkanine. Bodystocking ima v pasu dodano kratko, karirasto krilce, ki se zavezuje na sprednji strani. V kompletu so tudi prosojne tangice. V darilni embalaži. Sestav: 90% poliamid, 10% elastan.

  Izvedite več
  Quick shop
 3. Bodystocking Guadalupe, bel

  14,90 €

  Bodystocking iz zelo elastične, mrežaste tkanine z vzdolžnimi progami, ki optično podaljšajo in zoožajo postavo. Bodystocking ima odprt prsni del in odprtino v mednožju. Sestav: 90% poliamid, 10% elastan.

  Izvedite več
  Quick shop
 4. Bodystocking Ramona, črn

  14,90 €

  Bodystocking iz zelo elastične, mrežaste tkanine, velika mreža. V predelu stopal je bolj drobna mreža, da se prsti ne zatikajo vanjo. Sestav: 90% poliamid, 10% elastan.

  Izvedite več
  Quick shop
 5. Bodystocking Livco Sonia, črn

  19,90 €

  Bodystocking je narejen iz zelo elastične, mrežaste tkanine. Narmnice iz trakov so prekrižane čez ramena. Bodystocking ima odprtino v razkoraku in odprto zadnjico. Sestav: 90% poliamid, 10% elastan.

  Izvedite več
  Quick shop

Izdelkov 1 do 10 od skupaj 41

na stran
Stran:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5

Mreža  Seznam 

Nastavite smer naraščajoče