Pustni kostumi 2020

Pustni kostumi 2020 se ne nosijo samo za pusta, lahko jih uporabite kadar koli za popestritev in zabavo. Uporabijo se lahko kot pustni kostumi ali erotični kostumi. V široki paleti zapeljivih in erotičnih kostumov najdete kostume kot so npr. božičkova pomočnica, medicinska sestra, sobarica, policistka, čebelica, miška in še veliko drugih. Poleg kostuma si lahko v rubriki dodatki izberete tudi lasuljo, rokavice, lisice ali kaj drugega, kar bo dopolnilo vaš kostum.

4 element(ov)

na stran

Mreža  Seznam 

Nastavite smer naraščajoče
 1. Kostum pilotka Mile High, črno/bel

  44,90 €

  Kostum pilotke sestavljajo oblekica, pas, kapa, ovratnik s kravato in polovične rokavičke. Kostum je narejen iz zelo elastičnih tkanin in okrašen z zlatimi detajli. Na hrbtu se zapira z dolgo zadrgo. Sestav: 92% poliester, 8% elastan.

  Mere za velikost XL/XXL: dolžina 90cm, obseg čez prsi 102-118cm, obsge čez pas 86-98cm, obseg čez boke 100-120cm.

  Mere za velikost XXL/XXXL: dolžina 92cm, obseg čez prsi 112-136cm, obsge čez pas 92-105cm, obseg čez boke 112-132cm.

  Izvedite več
  Quick shop
 2. Kostum hudička Hot Devil, rdeč

  39,90 €

  Kostum sestavljajo oblekica in obroč za v lase z rožički. Oblekica je spredaj kratka, zadaj dolga. Oblekica je narejena iz elastične tkanine in na spodnjem robu obrobljena s črnim puhom. Čez prsi poteka vzorec iz črnih bleščic. Sestav: 65% poliester, 35% bombaž. Rokavice niso v kompletu, vendar jih lahko poiščete med dodatki za kostume.

  HARPUNA NI V KOMPLETU !!!

  Izvedite več
  Quick shop

4 element(ov)

na stran

Mreža  Seznam 

Nastavite smer naraščajoče