Pustni kostumi 2020

Pustni kostumi 2020 se ne nosijo samo za pusta, lahko jih uporabite kadar koli za popestritev in zabavo. Uporabijo se lahko kot pustni kostumi ali erotični kostumi. V široki paleti zapeljivih in erotičnih kostumov najdete kostume kot so npr. božičkova pomočnica, medicinska sestra, sobarica, policistka, čebelica, miška in še veliko drugih. Poleg kostuma si lahko v rubriki dodatki izberete tudi lasuljo, rokavice, lisice ali kaj drugega, kar bo dopolnilo vaš kostum.

4 element(ov)

na stran

Mreža  Seznam 

Nastavite smer naraščajoče
 1. Kostum mornarka Perfect Navy

  Splošna cena: 44,90 €

  Special Price 37,90 €

  Kostum za elegentno mornarko. Kostum bogato okrašen z detajli je sestavljen iz korzeta, krila, bolera in mornarske kape. Mornarski korzet (steznik) je okrašen z modrimi črtami in zlatimi sidri. Nabrano krilom ima všito podrilo za bogatejši izgled. Bolero je z dolgimi rokavi.

  Mere za velikost S/M: Korzet: obseg čez prsi 75-80cm, čez pas 76-80cm. Krilo: dolžina 30cm, obseg v pasu 56-88cm.

  Izvedite več
  Quick shop
 2. Pustni kostum angel Angel Queen, bel

  37,90 €

  Angelski kostum sestavljajo korzet, mini krilo z dolgim zadnjim krilom in manšete za na roke. Kostum je narejen iz elastičnega satena in bogato okrašen s številnimi detajli. Korzet in krilo sta samostojna. Korzet se na hrbtu zavezuje s satenastim trakom, s katerim se lahko nastalja obseg. Krilo ima v pasu všito elastiko. Sestav: 65% bombaž, 35% poliester. Kot dopolnitev kompleta priporočamo angelska krila, ki si jih lahko ogledate TUKAJ!

  Izvedite več
  Quick shop
 3. Kostum angel Sweet Angel

  33,90 €

  Kostum navihanega angelčka je sestavljen iz elastične, oprijete bele oblekice, ki se v spodnjem delu razširi v krilce. V kompletu so tudi angelska krila in angelski sij.

  Mere oblekice za velikost S/M: dolžina 57cm, obseg 59-99cm.

  Mere oblekice za velikost L/XL: dolžina 59cm, obseg 65-106cm.

  Izvedite več
  Quick shop

4 element(ov)

na stran

Mreža  Seznam 

Nastavite smer naraščajoče