Pustni kostumi 2019

Pustni kostumi 2019 se ne nosijo samo za pusta, lahko jih uporabite kadar koli za popestritev in zabavo. Uporabijo se lahko kot pustni kostumi ali erotični kostumi. V široki paleti zapeljivih in erotičnih kostumov najdete kostume kot so npr. božičkova pomočnica, medicinska sestra, sobarica, policistka, čebelica, miška in še veliko drugih. Poleg kostuma si lahko v rubriki dodatki izberete tudi lasuljo, rokavice, lisice ali kaj drugega, kar bo dopolnilo vaš kostum.

Izdelkov 1 do 10 od skupaj 17

na stran
Stran:
 1. 1
 2. 2

Mreža  Seznam 

Nastavite smer naraščajoče
 1. Pustni kostum angel Angel Queen, bel

  37,90 €

  Angelski kostum sestavljajo korzet, mini krilo z dolgim zadnjim krilom in manšete za na roke. Kostum je narejen iz elastičnega satena in bogato okrašen s številnimi detajli. Korzet in krilo sta samostojna. Korzet se na hrbtu zavezuje s satenastim trakom, s katerim se lahko nastalja obseg. Krilo ima v pasu všito elastiko. Sestav: 65% bombaž, 35% poliester. Kot dopolnitev kompleta priporočamo angelska krila, ki si jih lahko ogledate TUKAJ!

  Izvedite več
  Quick shop
 2. Kostum pilotka White Pilot, bel

  39,90 €

  Kostum pilotke sestavljajo oblekica, mrežaste rokavičke, kravata in pilotska kapa. Oblekica je narejena iz elastične, bele taknine, okrašene z detajli v črni barvi in črnimi gumbi. Sestav: 90% poliester, 10% elastan. Dolžina oblekice je 71cm.

  Izvedite več
  Quick shop
 3. Pustni kostum mornarka White Sailor, bel

  29,90 €

  Pustni kostum mornarke sestavljajo oblekica in mornarska čepica. Oblekica je narejena iz elastičnih tkanin in ima navzven krojeno krilo, pod katerim je prišito podkrilo iz belega tila. Sestav: 95% poliester, 5% elastan.

  Mere oblekice: dolžina 77cm, obseg čez prsi 88-98cm, obseg čez pas 75-80cm.

  Izvedite več
  Quick shop
 4. Kostum mornarka Obsessive Marine

  29,90 €

  Pustni kostum mornarke sestavljajo kratke hlače, top in mornarska čepica. Kostum je narejen iz elastične in mehke tkanine. V darilni embalaži. Sestav: 92% poliester, 8% elastan.

  Izvedite več
  Quick shop
 5. Kostum angel Sweet Angel

  33,90 €

  Kostum navihanega angelčka je sestavljen iz elastične, oprijete bele oblekice, ki se v spodnjem delu razširi v krilce. V kompletu so tudi angelska krila in angelski sij.

  Mere oblekice za velikost S/M: dolžina 57cm, obseg 59-99cm.

  Mere oblekice za velikost L/XL: dolžina 59cm, obseg 65-106cm.

  Izvedite več
  Quick shop
 6. Nogavice bele medicinska sestra Nurse

  7,90 €

  Delno pokrivne bele nogavice, na vrhu zaključene z rdečo satenatsko pentljo in vezenim znakom medicinske sestre. Odlične kot dodatek k kostumu medicinske sestre. Material: 88% najlon, 12% elastan.

  Izvedite več
  Quick shop
 7. Kostum mornarka Perfect Navy

  44,90 €

  Kostum za elegentno mornarko. Kostum bogato okrašen z detajli je sestavljen iz korzeta, krila, bolera in mornarske kape. Mornarski korzet (steznik) je okrašen z modrimi črtami in zlatimi sidri. Nabrano krilom ima všito podrilo za bogatejši izgled. Bolero je z dolgimi rokavi.

  Mere za velikost S/M: Korzet: obseg čez prsi 75-80cm, čez pas 76-80cm. Krilo: dolžina 30cm, obseg v pasu 56-88cm.

  Izvedite več
  Quick shop
 8. Kostum medicinska sestra Miss Diagnosis

  27,90 €

  Kostum je sestavljen iz bele obleke, rdečega pasu, traku za na roko in pokrivala. Oprijeta obleka sega skoraj do kolen, ima nabran prsni del in trak za okoli vratu.

  Velikost: S/M

  Izvedite več
  Quick shop
 9. Pustni kostum okostnjak Bone Skeleton, bel

  34,90 €

  Pustni kostum okostnjak je sestavljen iz bodya in nogavic brez stopal. Komplet je narejen iz zelo elastičnih tkanin. Body ima dolge rokave in je preko trakov povezan z nogavicami. Zapira se z dolgo, skrito zadrgo na hrbtu. Sestav: 92% poliester, 8% elastan.

  Mere body-a: dolžina 69cm, obsge čez prsi 78-90cm, obsge čez pas 64-76cm, obsge čez boke 80-92cm.

  Mere nogavic: dolžina 69cm, obsge stegna 36-50cm.

  Izvedite več
  Quick shop

Izdelkov 1 do 10 od skupaj 17

na stran
Stran:
 1. 1
 2. 2

Mreža  Seznam 

Nastavite smer naraščajoče