Pustni kostumi 2020

Pustni kostumi 2020 se ne nosijo samo za pusta, lahko jih uporabite kadar koli za popestritev in zabavo. Uporabijo se lahko kot pustni kostumi ali erotični kostumi. V široki paleti zapeljivih in erotičnih kostumov najdete kostume kot so npr. božičkova pomočnica, medicinska sestra, sobarica, policistka, čebelica, miška in še veliko drugih. Poleg kostuma si lahko v rubriki dodatki izberete tudi lasuljo, rokavice, lisice ali kaj drugega, kar bo dopolnilo vaš kostum.

6 element(ov)

na stran

Mreža  Seznam 

Nastavite smer naraščajoče
 1. Pustni kostum točajka German Girl, zelen

  39,90 €

  Pustni kostum točajke je v obliki oblekice z zelenim krilom in belim predpasnikom. Oblekica je narejena iz elastičnih tkanin. Na sprednji strani se zavezuje s trakom, s katerim se lahko nastavlja oprijetost oblekice. Sestav: 95% poliester, 5% elastan.

  Izvedite več
  Quick shop
 2. Kostum trebušne plesalke, zelen

  23,90 €

  Kostum trebušne plesalke sestavljajo dolge hlače in top. Kostum je narejen iz elastične in delno prosojne tkanine. Obogaten je z zlatimi detajli. Sestav: 100% poliester.

  Izvedite več
  Quick shop
 3. Maska White Flower, več barv

  7,90 €

  Elegantna pustna maska s cvetom ob strani. Na voljo v različnih barvnih kombinacijah; rdeča, pink, zlata.

  Izvedite več
  Quick shop
 4. Božične nogavice, nadkolenke Striped Christmas, rdeče/bele

  9,90 €

  Nogavice, nadolenke v progastem rdeče/belem vzorcu. Na zgornjem robu je pritrjena satenasta pentlja z okraskom smrekice. Sestav: 95% poliester, 5% elastan.

  Izvedite več
  Quick shop

6 element(ov)

na stran

Mreža  Seznam 

Nastavite smer naraščajoče