Pletene obleke in tunike

Pletene tunike in obleke ponujamo vsem, ki so rade zapeljive in hkrati, da jim je toplo, veliko priložnosti, da izživijo svoje strasti v oblekah za hladnejše dni. Pletene tunike so narejene iz grobega ali finejšega pletenja, gladke ali vzorčaste, vsekakor pa modne in takšne, da vedno najdete idealno za vaše razpoloženje in namen. Različni vzorci so prava paša za oči in hkrati igrivo poudarijo ženstvenost. Pletene obleke in tunike, s široko paleto različnih modelov, nudijo možnost, da vsaka najde zase svojo popolno. Čeprav se je poletje že zdavnaj zaključilo in temperature niso tako več visoke, lahko elegantna ženska najde idelano oblačilo tudi za ta čas. Pletene obleke in tunike se lahko kombinirajo z legicami ali pokrivni nogavicami, možnosti je nešteto.

2 element(ov)

na stran

Mreža  Seznam 

Nastavite smer naraščajoče
 1. Pletena obleka Renate, več barv

  34,90 €

  Pletena obleka iz zelo elastičnega, rebrastega pletenja, dolžine do kolen. Obleka ima na levi strani razporek. Okrašena je z okrasnimi gumbi v srebrni barvi. Sestav: 50% viskoza, 25% poliamid, 25% modal.

  Dolžina obleke je 100cm.

  Izvedite več
  Quick shop
 2. Pletena obleka Maudie, več barv

  34,90 €

  Pletena obleka iz zelo elastičnega, rebratsega pletenja. Ob spodnjem robu je prišita okrasna zadrga, posuta s kristalčki. Sestav: 50% viskoza, 30% poliestre, 20% poliamid.

  Mere: dolžina 107cm, obseg čez prsi 78-110cm, obseg čez pas 60-100cm, obseg čez boke 72-110cm

  Izvedite več
  Quick shop

2 element(ov)

na stran

Mreža  Seznam 

Nastavite smer naraščajoče