Pletene obleke in tunike

Pletene tunike in obleke ponujamo vsem, ki so rade zapeljive in hkrati, da jim je toplo, veliko priložnosti, da izživijo svoje strasti v oblekah za hladnejše dni. Pletene tunike so narejene iz grobega ali finejšega pletenja, gladke ali vzorčaste, vsekakor pa modne in takšne, da vedno najdete idealno za vaše razpoloženje in namen. Različni vzorci so prava paša za oči in hkrati igrivo poudarijo ženstvenost. Pletene obleke in tunike, s široko paleto različnih modelov, nudijo možnost, da vsaka najde zase svojo popolno. Čeprav se je poletje že zdavnaj zaključilo in temperature niso tako več visoke, lahko elegantna ženska najde idelano oblačilo tudi za ta čas. Pletene obleke in tunike se lahko kombinirajo z legicami ali pokrivni nogavicami, možnosti je nešteto.

Izdelkov 1 do 10 od skupaj 34

na stran
Stran:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4

Mreža  Seznam 

Nastavite smer naraščajoče
 1. Obleka kratka pletena, tunika Darra, več barv

  Splošna cena: 34,90 €

  Special Price 27,90 €

  Pletena kratka obleka, ki se v kombinaciji s hlačami ali legicami lahko nosi tudi kot tunika. Ob robu okroglega izreza, ki naredi čudovit dekolte, so posute kovinske bleščice. Tudi hrbet pritegne poglede, saj so na njem zapeljiv izrez in okrasni gumbi. Sestav: 80% viskoza, 20% elastan. Velikost: S/M

  Dolžina obleke 76 cm

  Izvedite več
  Quick shop
 2. Obleka pletena, tunika Edna, več barv

  Splošna cena: 34,90 €

  Special Price 19,90 €

  Kratka pletena obleka, ki se nsoi predvsem kot tunika in se super kombinira s pokrivnimi nogavicami ali legicami. Njena posebnost je deloma odprt hrbte, ki je prepleten s satenastim trakom. Elastično pletenje omogoča udobno nošenje. Sestav: 80% viskoza, 20% elastan.

  Mere za velikost S/M: dolžina 75cm, obseg čez prsi 76-104cm, obseg čez pas 68-104cm, obseg čez boke 76-116cm.

  Izvedite več
  Quick shop
 3. Obleka pletena, tunika Ethel, več barv

  Splošna cena: 34,90 €

  Special Price 19,90 €

  Kratka pletena obleka, ki se nsoi predvsem kot tunika in se super kombinira s pokrivnimi nogavicami ali legicami. Sprednji del je posut z miniaturnimi zlatimi bleščicami. Na ramenih je vstavljena bogata čipkasta tkanina. Elastično pletenje omogoča udobno nošenje. Sestav: 80% viskoza, 20% elastan.

  Mere za velikost S/M: dolžina 77cm, obseg čez prsi 76-94cm, obseg čez pas 68-90cm, obseg čez boke 76-106cm.

  Izvedite več
  Quick shop

Izdelkov 1 do 10 od skupaj 34

na stran
Stran:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4

Mreža  Seznam 

Nastavite smer naraščajoče