Pletene obleke in tunike

Pletene tunike in obleke ponujamo vsem, ki so rade zapeljive in hkrati, da jim je toplo, veliko priložnosti, da izživijo svoje strasti v oblekah za hladnejše dni. Pletene tunike so narejene iz grobega ali finejšega pletenja, gladke ali vzorčaste, vsekakor pa modne in takšne, da vedno najdete idealno za vaše razpoloženje in namen. Različni vzorci so prava paša za oči in hkrati igrivo poudarijo ženstvenost. Pletene obleke in tunike, s široko paleto različnih modelov, nudijo možnost, da vsaka najde zase svojo popolno. Čeprav se je poletje že zdavnaj zaključilo in temperature niso tako več visoke, lahko elegantna ženska najde idelano oblačilo tudi za ta čas. Pletene obleke in tunike se lahko kombinirajo z legicami ali pokrivni nogavicami, možnosti je nešteto.

Izdelkov 1 do 10 od skupaj 19

na stran
Stran:
 1. 1
 2. 2

Mreža  Seznam 

Nastavite smer naraščajoče
 1. Pletena obleka Renate, več barv

  34,90 €

  Pletena obleka iz zelo elastičnega, rebrastega pletenja, dolžine do kolen. Obleka ima na levi strani razporek. Okrašena je z okrasnimi gumbi v srebrni barvi. Sestav: 50% viskoza, 25% poliamid, 25% modal.

  Dolžina obleke je 100cm.

  Izvedite več
  Quick shop
 2. Pletena tunika, pončo Trista, več barv

  32,90 €

  Pončo, tunika iz grobega pletenja. Pončo je idealen dodatek za različne kombinacije v hladnejših dneh. Sestav: 50% poliester, 30% akril, 20% bombaž.

  Izvedite več
  Quick shop
 3. Pletena obleka, tunika Bess, več barv

  34,90 €

  Pletan oblekica iz zelo elastičnega pletenja. Spredaj je dekolte obrobljen z umetnim krznom. Hrbet je odprt in obrobljen z nabrano tkanino, prepleteno s srebrnimi nitkami. Sestav: 70% viskoza, 30% poliamid.

  Izvedite več
  Quick shop
 4. Pletena obleka Danette, več barv

  34,90 €

  Pletena obleka iz zelo elastičnega pletenja, v dolžini do kolen. Na dekolteju je oblekica prepletena s trakom v barvi obleke. Sestav: 70% viskoza, 30% poliamid.

  Dolžina obleke je 106cm.

  Izvedite več
  Quick shop
 5. Pletena obleka Karrie, več barv

  32,90 €

  Pletena obleka s puli ovrtanikom in vzdolžnimi črtami. Obleka je narejena iz zelo elastičnega pletenja. Črtast vzorec optično podaljša in zooža postavo. Sestav: 85% viskoza, 15% poliamid.

  Pas, ki je na nekaterih slikah, NI v kompletu z obleko!

  Izvedite več
  Quick shop
 6. Pletena obleka, tunika Debby, več barv

  34,90 €

  Pletena obleka, tunika iz finega, elastičnega, rebrastega pletenja. Obleka se lahko nosi samostojno, ali v kombinaciji z legicami, kot tunika. Na prsnem delu je posuta z drobnimi kristalčki. Sestav: 70% viskoza, 30% poliamid. Dolžina obleke 83 cm

  Izvedite več
  Quick shop

Izdelkov 1 do 10 od skupaj 19

na stran
Stran:
 1. 1
 2. 2

Mreža  Seznam 

Nastavite smer naraščajoče