Krila

Kakšno krilo si želite? Mini ali midi? Kakšno dolžino krila letošnjo sezono nosite vi? Mini krila so klasika, ki jo obožujejo vse ženske, saj v njih vaše noge in čevlji pridejo bolj do izraza. Nosite jih lahko za različne priložnosti in stile oblačenja. Tiste, ki se navdušujete rockerskimi kombinacijami, si lahko omislite kratke in ozke modele iz umetnega usnja. Slednji bodo v kombinaciji s črnimi nogavicami, elegantnimi čevlji, srajco in suknjičem odlično funkcionirali tudi za večerne in poslovne priložnosti.

Izdelkov 1 do 10 od skupaj 12

na stran
Stran:
 1. 1
 2. 2

Mreža  Seznam 

Nastavite smer naraščajoče
 1. Kratke hlače, krilo Haylee, več barv

  Splošna cena: 27,90 €

  Special Price 24,90 €

  Mini krilo in kratke hlače v enem. Kratke hlače, ki so spredaj pokrite, da izgledajo kot mini krilo. Priemrne za vskodnevni izgled, s petkami pa so prava kombinacija za večerne zabave. Narejeno iz lahktone poletne tkanine, udobne in zračne. Sestav: 95% poliester, 5% bombaž.

  Izvedite več
  Quick shop
 2. Krilo na preklop Tanisha, več barv

  Splošna cena: 19,90 €

  Special Price 15,92 €

  Krilo na preklop iz delno prosojnega šifona. Krilo je primerno kot dodatek za na plažo in tudi za druge poletne kombinacije oblačil. Zaradi velikega obsega in zavezovanja s trakom je primerno praktično za vse velikosti postav, od XS do XXL. Sestav: 100% poliester

  Izvedite več
  Quick shop
 3. Mini krilo z resicami, več barv

  Splošna cena: 19,90 €

  Special Price 15,92 €

  Kratko krilo z resicami, ki je primerno predvsme za čez kopalke. V pasu je zelo elastično, zato je primerno za postave od velikosti S do L. Sestav: 100% poliester.

  Izvedite več
  Quick shop
 4. Krilo dolgo, za plažo Amaryllis, več barv

  Splošna cena: 16,90 €

  Special Price 13,52 €

  Dolgo krilo iz prosojne tkanine, ki je preklana na več mestih. V pasu nabrana in elastična tkanina, ki poskrbi, da se krilo lepo prilag različnim postavam. Krilo je primerno kot dodatke h kopalkam in tudi za kombinacije za vroče poleten zabave. Sesatav: 100% poliester. Mere: dolžina 90 cm, 0bseg v pasu 56-84cm.

  Izvedite več
  Quick shop
 5. Krilo kratko Sheila, več barv

  12,90 €

  Kratko krilo iz zelo elastične tkanine svilantega sijaja (vynil), ki je podobna umetnemu usnju. Idealen kos garderobe za različna kombiniranja z drugimi oblačili. Sestav: 100% poliester.

  Velikost: enotna S/M

  Izvedite več
  Quick shop
 6. Krilo dolgo, preklano Dianna, več barv

  Splošna cena: 14,90 €

  Special Price 11,92 €

  Dolgo krilo, preklano skoraj po vsej svoji dolžini. Primerno za poletna sprehajanja in posedanja po lokalih ter kot oblačilo za na plažo. Narejeno iz zelo elastilčne in mehke tkanine. Sestav: 95% poliester, 5% elastan.

  Mere za velikost XS/S: dolžina 97cm, obseg 58-88cm.

  Mere za velikost S/M: dolžina 97cm, obseg 62-94cm.

  Izvedite več
  Quick shop
 7. Krilo kratko Cressida, več barv

  Splošna cena: 14,90 €

  Special Price 11,92 €

  Kratko krilo asimetričneg kroja je primerno za poletna sprehajanja in kot oblačilo za na plažo. Narejeno iz leastične in lepo padajoče tkanine. V pasu je všita elastika. Sestav: 95% poliester, 5% elastan. Mere: dolžina krajša 33cm, dolžina daljša 77cm, obseg 58-92cm.

  Izvedite več
  Quick shop
 8. Kratko krilo Marley, več barv

  27,90 €

  Kratko krilo na naborke, široko in udobno. Krilo je primerno za elegantne kombinacije oblačil in tudi za vsakodnevni izgled. Elastično in mehko na otip. Sestav: 95% polieter, 5% bombaž.

  Izvedite več
  Quick shop

Izdelkov 1 do 10 od skupaj 12

na stran
Stran:
 1. 1
 2. 2

Mreža  Seznam 

Nastavite smer naraščajoče