Oblačila za plažo

Oblačila za plažo so obvezen dodatek za vsako žensko, ki želi popolno kombinacijo za na plažo. Svoje najljubše kopalke dopolnite tako, da pokukate med tunike, mini krila, dolga krila, mrežaste majčke ... in si izberete najljubši kos. Med spehajanjem po plaži in posedanjem v lokalih na njej, boste zagotovo blestele.Tunike za plažo so udobne in hkrati zapeljive, iz mrežastih ali prosojnih tkanin. Poleg kopalk so tunike za plažo, mini krila, pareo ali mrežaste majčke obvezen kos za popolen izgled.

Izdelkov 1 do 10 od skupaj 12

na stran
Stran:
 1. 1
 2. 2

Mreža  Seznam 

Nastavite smer naraščajoče
 1. Tunika za plažo Neva, več barv

  28,90 €

  Mrežasta tunika za kombiniranje s kopalkami. Narejena je iz zelo elastične mrežaste tkanine, a katero so prepletene drobne, srebrne nitke. Sestav: 90% poliester, 10% elastan.

  Izvedite več
  Quick shop
 2. Tunika za plažo Natalie, roza

  Splošna cena: 29,90 €

  Special Price 22,90 €

  Mrežasta tunika za plažo ohlapnega kroja, ki se v pasu po potrebi lahko zaveže s trakom. Mehka tkanina nudi obilo udobja pri nošenju. Tunika je primerna za kombiniranje s kopalkami...za posedanja in sprehode po plaži. Sestav: 100% viskoza.

  Izvedite več
  Quick shop
 3. Tunika za plažo, mrežasta Crochet, več barv

  32,90 €

  Tunika oz. majica za na plažo. Primerna za sprehajanja in posedanja ob plaži. Majica je narejena iz elastične mrežaste tkanine. Sestav: 95% poliester, 5% elastan.

  Izvedite več
  Quick shop
 4. Tunika za plažo Paulina, bela

  27,90 €

  Lahkotna, prosojna tunika za na plažo. Kot dodatek h kopalkam, za sprehajanja po plaži, posedanja v barih na plaži in tudi za druge kombinacieje oblačil, npr. kratkimi jeans hlačami. Rokavi so 3/4 dolžine, globok dekolte izrez pa je na obeh straneh okrašen z bogatim vezenjem. Sestav: 5% poliester, 5% elastan.

  Izvedite več
  Quick shop
 5. Tunika za plažo Dusty, več barv

  29,90 €

  Lahkotna, bombažna pletena tunika za na palžo. Elastično in zračno tkanje je kot nalašč za vroče poletne dni. Sestav: 65% bombaž, 35% elastan. Mere: dolžina 70cm, obseg 88-120cm.

  Izvedite več
  Quick shop
 6. Tunika za plažo Abrianna, bela

  32,90 €

  Pletena tunika ali krilo. Primerna za kombinacijo s kopalkami ali za kombinacije primerne za vroče poletne zabave. Pletena iz fine bambažne preje, v zgornjem delu rebrasto pletena, v spodnjem delu v mrežastem vzorcu. V zgornji rob je vdeta vrvica s katero si lahko nastavite oprijetost. Nosi se lahko kot oblekica oz. tunika tako, da pokriva prsi, ali pa kot daljše krilo. Zračna in udobna. Sestav: 65% bombaž, 35% elastan.

  Mere: dolžina 75cm, obseg rebrastega dela 70-98cm, obseg mrežastega dela 70-120cm.

  Izvedite več
  Quick shop
 7. Krilo dolgo, za plažo Amaryllis, več barv

  16,90 €

  Dolgo krilo iz prosojne tkanine, ki je preklana na več mestih. V pasu nabrana in elastična tkanina, ki poskrbi, da se krilo lepo prilag različnim postavam. Krilo je primerno kot dodatke h kopalkam in tudi za kombinacije za vroče poleten zabave. Sesatav: 100% poliester. Mere: dolžina 90 cm, 0bseg v pasu 56-84cm.

  Izvedite več
  Quick shop
 8. Tunika za plažo Lace Flowers, bela

  24,90 €

  Udobna čipkasta tunika za čez kopalke. Lahkotna in lepo padajoča tkanina nudi veliko udobja pri nošenju. Sestav: 65% bombaž, 35% elastan.

  Velikost: enotna S/M

  Izvedite več
  Quick shop

Izdelkov 1 do 10 od skupaj 12

na stran
Stran:
 1. 1
 2. 2

Mreža  Seznam 

Nastavite smer naraščajoče