Garancija na zadovoljstvo

V primeru, da prejmete blago, ki vam ne ustreza zaradi velikosti, barve ali kroja, ga lahko vrnete. Pogoj za vračilo je, da je:

- blago nepoškodovano,

- nenošeno in neoprano ter nima sledov poskušanja (madeži ličil, telesni vonj, vonj po deodorantih ali parfumih),

- v originalni embalaži.

Če kateri koli izmed gornjih pogojev ni izpolnjen lahko zavrnemo takšno pošiljko, oz. jo po dogovoru s kupcem vseeno prejmemo, vendar proti plačilu stroškov popravila, čiščenja ali nadomestitve originalne embalaže.

V izogib temu vas prosimo, da oblačilo najprej poskusite in šele, če vam ustreza operete. Pri poskušanju bodite pozorni, da to počnete nenaličeni in brez uporabe deodoranta oz. parfuma.

Če vam prejet artikel ne ustreza, ga lahko zamenjate ali se odločite za vračilo kupnine.

MENJAVA

Menjava je za vas BREZPLAČNA, saj jo organiziramo tako, da vam preko dostavne službe GLS pošljemo artikle, ki ste jih izbrali v zamenjavo. S kurirjem tako samo izmenjate pošiljki. Vi njemu izročite pošiljko z artikli, ki jih želite vrniti, on pa vam pošiljko z artikli, ki ste jih izbrali za zamenjavo. S sporočilo na naš mail info@zapeljiva.si, nam sporočite, katere artikle želite vrniti in za katere jih želite zamenjati.

Pri menjavi se ni potrebno omejevati z vrednostjo vrnjenega, saj bomo morebitno razliko obračunali pri menjavi. Če bo artikel, ki ga želite v zamenjavo cenejši, vam bomo razliko vrnili, če pa bo dražji jo boste doplačali.

V primeru vračila kupnine, na kopijo računa dopišite št. vašega TRR. Če je naročilo vsebovalo več artiklov in je bilo v vrednosti višji od 40,00€ ter ste vrnili vse artikle iz naročila, se vrnjena kupnina zmanjša za manipulacijske stroške v višini 2,90€. Kupnino nakažemo na TRR v roku 14 dni.

Pošiljko pošljite nazaj k nam in sicer na naslov, ki je naveden na računu: Aton trg d.o.o., Arja vas 9/A, 3301 Petrovče.

Pošiljk s storitvijo odkupnina ne moremo sprejeti!