Erotični kostumi

Erotični kostumi so nepogrešljivi pri igranju različnih igrivih vlog. Dobrodošli v naš zapeljivi svet kostumov! Preseneti svojega partnerja in popestri vajine zasebne trenutke, ali pa pokloni svoji najdražji izvirno darilce iz široke ponudbe. Erotični kostumi burijo domišljijo in popestrijo vajine skupne trenutke. Pestra izbira, v kateri vsakdo najde kaj zase. Najbolj priljubljeni so kostumi sobarice, medicinske sestre, šolarke. Vendar se izbira tu ne konča, najdejo se tudi erotični kostumi za plesalke, pravljična bitja, zajčice, božičkove pomočnice in še kaj. Večino kostumov doseže popoln učinek, če jih kombiniraš s primernimi nogavicami, ki jih najdeš v kategoriji Nogavice. Erotični kostumi so narejeni iz elastičnih in na otip mehkih materialov.

Izdelkov 1 do 10 od skupaj 24

na stran
Stran:
 1. 1
 2. 2
 3. 3

Mreža  Seznam 

Nastavite smer naraščajoče
 1. Kostum medicinska sestra Serving Nurse

  Splošna cena: 29,90 €

  Special Price 19,90 €

  Quick shop
 2. Kostum stevardesa Livco Thalessa

  Splošna cena: 34,90 €

  Special Price 19,90 €

  Kostum stevardese, v obliki elastične oblekice v črno/beli kombinaciji, ki se na sprednji strani zapira z zadrgo. V kompletu je tudi čepica. V darilni embalaži. Sestav: 100% poliester.

  Izvedite več
  Quick shop
 3. Kostum sobarica French Maid Party Parlor , črn

  37,90 €

  Kostum sobarice French Maid sestavljajo body, predpasnik, trak za v lase in čipkaste pajkice. Body je narejen iz zelo elastične tkanine, ki se lepo prilega postavi. Omelo ni v kompletu in ga lahko naročite posebej. Sestav: 95% poliester, 5% elastan.

  Izvedite več
  Quick shop
 4. Kostum šolarka Livco Agape, črn

  34,90 €

  Kostum šolarke sestavljajo krilo, top in manšete. Top oz. modrček je kombinacija tkanine podobne umetnemu usnju (vinyl) in mrežaste tkanine. Iz vinyla so tudi manšete in dodatki na krilu. Komplte je narejen iz elastičnih tkanin. V darilni emabalaži. Sestav: 92% poliester, 8% elastan.

  Izvedite več
  Quick shop
 5. Kostum šolarka Naughty Schoolgirl

  24,90 €

  Kostum nagajive šolarke s karirastim krilcem in delno prosojnim sprednjim delom. V kompletu so tuid manšete in ovratni trak s kravatico. Kostum je narejen iz elastične tkanine. Sestav: 95% poliestre, 5% elastan.

  Izvedite več
  Quick shop
 6. Kostum medicinska sestra Livco Aspen, bel

  29,90 €

  Kostum za zapeljivo medicinsko sestro sestavljajo oblekica, obroč za v lase, tangice in podvezica. Oblekica je narejena iz zelo elastične tkanine in se lepo prilega telesa. Na sprednji strani se zavezuje s trakcem in okoli vratu. V darilni emabalaži. Sestav: 88% poliestre, 12% elastan.

  Izvedite več
  Quick shop
 7. Kostum nevesta Bride Hottie, bel

  28,90 €

  Kostum neveste v obliki body-a z odprtim modrčkom. Komplet je sestavljen iz bodya, tila za v lase in dolgih satenastih rokavic. Body je narejen iz elastične, prosojne tkanine in okrašen z drobnimi volančki. Na spodnjem robu bodya so pritrjeni trakovi za pripenjanje nogavic. Sestav: 95% poliester, 5% elastan.

  Izvedite več
  Quick shop
 8. Kostum sobarica Obsessive Maidme 5-delni, črno/bel

  39,90 €

  Zapeljiva postrežba v sobi! Kostum za zapeljivo sobarico je 5-delni komplet, ki vsebuje modrček s podloženimi in odprtimi košaricami, prosojen pas za nogavice s predpasnikom, tangice, obroč za v lase in mrežaste nogavice. Sestav: 90%poliamid, 10% elastan.

  Izvedite več
  Quick shop
 9. Kostum medicinska sestra Night Nurse, bel

  24,90 €

  Kostum za vročo medicinsko sestro je narejen v obliki mehkega korzeta. Elastična in na otip mehka tkanina nudi obilo udobja pri nošenju. Na sprednji strani se zavezuje s satenastim trakcem, s katerim se lahko nastavlja oprijetost. Na hrbtni strani je na spodnejm robu okrašen z drobnimi, rdečimi volančki. Na spodnejm robu pritrjeni trakovi za nogavice so nastavljivi po dolžini. V kompletu so poleg korzeta še obroč za v lase in bele tangice. Sestav: 95% poliester, 5% elastan. Za dopolnitev kompleta priporočamo katere izmed nogavic, ki jih najdete v kategoriji Nogavice.

  Izvedite več
  Quick shop
 10. Kostum medicinska sestra Fishnet Nurse, bel

  27,90 €

  Kostum mecisnkse sestre v obliki elastičnega body-a, ki se lepo prilega oblinam telesa. Body je kombinacija mrežaste in pokrivn etkanine. Obe tkanini sta mehki na otip in prijetni za nošenje. body se okoli vratu in na hrbtu zavezuje s trakovi. V kompletu z body-em je tudi naglavni obroč. Sestav: 95% poliester, 5% elastan.

  Izvedite več
  Quick shop

Izdelkov 1 do 10 od skupaj 24

na stran
Stran:
 1. 1
 2. 2
 3. 3

Mreža  Seznam 

Nastavite smer naraščajoče