Spodnje perilo naredi vsako žensko zapeljivo in samozavestno. Osnova vsake urejene ženske garderobe je ravno žensko spodnje perilo, zato mu je potrebno posvetiti dovolj pozornosti. Saj veste, bolj samozavestno se počutite, če imate na sebi zapeljiv kos spodnjega perila. Spodnje perilo pove veliko o ženski – je tisto nekaj, s čimer so moški obsedeni. Posamezni kos razkriva, kdo pravzaprav ženska je, kakšna je njena duša, predvsem pa, kakšno je njeno počutje na določen dan. Dajte si duška, odkrijte vašo pustolovsko in poredno naravo! V nadaljevanju nekaj favoritov:

tangice Tangice Tangice so številka 1 in so tisti kos spodnjega perila, ki buri moško domišljijo in privablja njihove poglede. Poudarijo obline in so posebej primerne za oprijeta oblačila.

   

brazilke Boksarice Ime ‘boksarice’ nas najprej asociira na moške boksarice, vendar pa ima ženska različica drugačen, zapeljiv izgled. Ženske boksarice so igrive, seksi in udobne. Ženske jih zelo rade nosijo, moški pa še raje gledajo. Večinoma jih ‘pripisujejo’ športnim ženskam, ki nemalokrat prevzamejo nadzor nad moškim.

    g-string G-String Če tangice burijo moško domišljijo, pa G-string povzročijo, da moški čisto znorijo. Navadno so primernejše za bolj vitko postavo, vendar ženske, ne omejujte se, in presenetite vašega moškega!     čipka

Čipke Klasika. Še vedno. Moški se pusti zapeljati seksualni in poželjivi ženski, ki ravno tako buri moško domišljijo.

      Barva spodnjega perila O ženski pa veliko pove tudi barva spodnjega perila. Večina sicer prisega na klasične, kožne barve ter belo in črno, vendar so vse bolj prisotne tudi ostale. Poglejmo, kaj posamezna barva pomeni. Barva kože: Samozavestna ženska, ki stoji trdno na tleh. Je iskrena, direktna, preprosta in sproščena. rdeče spodnje perilo     Rdeča, oranžna, rumena: Energična, aktivna in strastna ženska. Ženska, ki je odprta za nove izzive, rada prevzame pobudo in navadno dobi tisto, kar si želi. Pogostokrat pa slišimo, da so ženske, ki nosijo žive barve bolj muhaste Roza barva: Zadržana, romantična in nežna ženska, ki potrebuje veliko pozornosti. črno spodnje perilo   Črna barva: Močna in samozavestna ženska. Strast, energija in erotika so značilnosti ženske, ki nosi črno bravo.         Bela barva: Bela barva je barva nedolžnosti. Ženska, ki nosi belo barvo, je odprta za drugačne ideje in učenje novih stvari.