Z dolgimi lasmi ali s čopom? Svetle ali temnejše barve? Okraski ali brez? V nadaljevanju nekaj trend pričesk letošnjega leta.

Ponovno je ta čas – frizerski strokovnjaki in oblikovalci celega sveta so objavili svoje TOP pričeske letošnje sezone. Za tiste, ki imajo radi nove trende ali iščejo nov navdih, nekaj najbolj vročih iz Fashion Week-a v Berlinu.

Na glavi speti lasje in vse možne različice so letošnje leto pravi hit. Ne branite se pričesk s čopom, kitami in okraski za v lase, seveda pod pogojem, da jih ni preveč.

Frizerski strokovnjaki so si glede barve las tokrat enotni: blond. Ali gre za platinasto, zlato ali pepelnato blond, letos morajo lasje sijati. Na mednarodnih modnih brveh je opaziti tudi rahlo rjave in rdeče barvne odtenke.

V 2016 se moramo odreči popolnoma novim modnim pričeskam, namesto tega je v ospredju prenovljena interpretacija starih klasikov. Aktualni TOP trendi: valovit čop, poni ali daljša bob pričeska, ki je bila aktualna že prejšnje leto. Poleg tega naredijo frizuro bolj ženstveno svileni trakovi in bleščeče broške.

Daljša bob pričeska: Poni pričeska:

long-bobponi

Prva fotografija je daljša bob pričeska. Gre za pričesko, namenjeno tistim, ki sicer želijo poskusiti nekaj novega, vendar pa nočejo popolne preobrazbe. Pri poni pričeski lase postrižemo na resice do dolžine ramen ali pa jih pustimo rasti, tako da imamo možnost lastnega stylinga.

      Več TREND PRIČESK v letu 2016:

platinasto-blondlasna-broska

sivi-lasje lasni-vlozek valovita-priceska poni-priceska kitke svleni-coplong-bob