Seksi spodnje perilo? Večina pomisli na črne in rdeče čipke, vendar je takšno mišljenje zelo slaba predstava o tem, kaj seksi spodnje perilo je ter komu in čemu je namenjeno.

zapeljivo periloTakšno perilo ‘preoblikuje’ vsakodnevni izgled telesa v telo modela ali igralke, kar vodi v popolno preobrazbo. Minili so dnevi, ko je bilo seksi spodnje perilo samo del predigre ali samo nekaj, kar je poživilo spolni odnos. Gotovo je, da barviti nedrčki, izzivalne spodnjice, svilnati bodiji popestrijo spolno življenje, vendar ženske vidijo dandanes v njem nekaj več.

hlačne nogavice

modrček                

Seksi spodnje perilo je postalo del ženskega vsakdana. Pri poslovnih ženskah je pod svileno srajco opaziti čipkast nedrček, pod krilom pa se ‘skrivajo’ samostoječe nogavice. Takšne ‘malenkosti’ lahko povečajo samozavest celo do desetkrat. Dobra novica za vse uporabnice je, da nošnja seksi perila ni več neprijetna. Dovršene linije, vrhunska čipka in svila ter mnogi drugi čutni materiali so kot druga koža.

Push-up nedrčki povečajo prsi, medtem ko čipkaste boksarice optično zmanjšajo obseg trebuha. Za tiste z daljšimi nogami pa so seveda primerne tangice s kakšnim posebnim motivom.

pikčast babydoll Lepo, seksi spodnje perilo ne samo, da pripomore k vrhunskemu izgledu ‘uporabnice’, ampak ima pozitivne psihične učinke – bolj samozavestna in srečna oseba privlači v svoje življenje pozitivne stvari ter ljudi.

Bistveno je, da se ženske osredotočijo na del telesa, ki je po njihovem mnenju nekaj posebnega. Vse imamo vsaj en atribut, ki ga je nujno poudariti s kakšnim posebnim kosom erotičnega perila. Tudi če bo skrit pod majico, srajco ali jeansom, boste videle, vsi bodo opazili vašo ‘drugačnost’.

Preverite še ostalo ponudbo v naši spletni trgovini Zapeljiva.si