Drage moje, priznajmo si - vse imamo del telesa, ki nas moti. Lahko je naša zadnjica, kratke noge, velik ali majhen prsni koš, trebušček … A kakorkoli - nehajmo se obremenjevati s tem! Da, ne bom ti rekla, da ga skrij. Namesto tega se raje osredotočimo na tisto, kar nam je všeč na sebi. Ali so to dolge noge, velike prsi, ozek pas, super ritka? To je namreč tisti del telesa, za katerega moramo najti ustrezne kopalke, saj želimo poudariti naš največji atribut ;).

Prepričana sem, da boš TUKAJ našla vsaj ene kopalke, ki ti pristajajo. V ponudbi je toliko različnih modelov, da ti ne bo težko najti kopalk, ki bodo pritegnile pozornost na tisti del tvojega telesa, ki ga želiš poudariti. Predstavljam ti nekaj nasvetov, kako pritegniti pozornost na del telesa, ki si ga želiš:

Obožuješ svoj ozek pas? Poudari ga s pasom ali okraskom. Tako bo tvoj pas videti še bolj opazen in ožji kot sicer. Prav tako bodo prozorni izrezi v predelu pasu naredili pravo postavo v obliki peščene ure. kopalke-2016-200509-1enodelne-kopalke-2018-200983-1 Preveri kopalke s klikom >> TUKAJ <<. Preveri kopalke s klikom >> TUKAJ <<. Ponosna na svojo zadnjo plat? Spodnji deli kopalk, ki so globoko prirezane in nagubane na zadnji strani lepo poudarijo obliko zadnjice. Pazi le, da izbereš kvalitetne kopalke, saj te v primeru raztegnjenih kopalk nihče ne bo pogledal v zadnjo plat… ali sploh kamorkoli. dvodelne-kopalke-2018-201003kopalke-hlačke-200722kopalke-tangice-200318-02 Preveri kopalke s klikom >> TUKAJ <<. Preveri kopalke s klikom >> TUKAJ <<. Preveri kopalke s klikom >> TUKAJ <<. Gredo tvoje noge v neskončnost? Potem poskrbi, da ne bodo mogli umakniti pogleda od njih s kopalkami, ki so globoko prirezane pri nogah. Če si dovolj drzna, lahko poskusiš trenutno vroče enodelne kopalke z noro globokim izrezom. Ne pretiravaj z barvami, da ljudi ne zmedeš in odvrneš pogled od čudovitih nog. kopalke-enodelne-200895-0kopalke-enodelne-2017-200654-1 Preveri kopalke s klikom >> TUKAJ <<. Preveri kopalke s klikom >> TUKAJ <<. Imaš polne prsi, ki zahtevajo nekaj posebnega? Poskusi z barvitimi kombinacijami, ki jih rade nosijo surferke. Začni z nevtralnim spodnjim delom in osupni z divjim zgornjim delom. Lahko je živalski vzorec, retro model z velikimi krogi ali črtami ali nekaj podobnega. Tako boš pritegnila pozornost ravno tja, kamor želiš. Ne pozabi tudi na dobro oporo prsim. Čeprav želiš svetu pokazati svoji najboljši prijateljici, pa ju ne smeš preveč razkriti. Dobra opora in debelejše naramnice bodo poskrbeli, da bosta punci izgledali navihano in polno življenja.dvodelne-kopalke-2018-201001-1kopalke-2017-200641-1kopalke_2015-200270_0 Preveri kopalke s klikom >> TUKAJ <<. Preveri kopalke s klikom >> TUKAJ <<. Preveri kopalke s klikom >> TUKAJ <<.

Ko se sprehajamo v kopalkah, si želimo pritegniti pozornost, vendar na pravi del telesa. Za tiste dele telesa, ki jih ne želiš izpostaviti, uporabi nevtralno barvo. Svetle barve, divje vzorce in izrezke pa uporabi na tistih delih, za katere veš, da bodo zažigali.