Kateri ženski to ni znano? Zjutraj pogledaš v omaro in vedno eno in isto: ‘Aaaa, nimam kaj obleči!’’ Navajamo 5 kombinacij, ki so vedno ‘in’.

  1. Obleka, ki poudari vašo postavo

Elegantna, trendovska, udobna – vsakdanja obleka za marsikatero priložnost. Nobene vloge ne igra za kakšno barvno kombinacijo ali kroj se odločite. Pomembno je le, da ni prekratka in jo je mogoče kombinirati s klasičnimi, lahko tudi nizkimi čevlji. Pozorni bodite tudi na dobro kvaliteto in na to, da vam pristoji. obleka za vse

  1. Srajca bele barve in modri jeans

Čeprav omenjena kombinacija na prvi pogled zveni dolgočasno, je nedvomno čista klasika in vedno izpade fantastično. Pozorni bodite le na popolno prileganje kavbojk. Če ste pred omaro ponovno v dvomih, kaj obleči, lahko k beli srajci in kavbojkam obujete čevlje z visoko peto ali športne copate ter usnjeno jakno.

srajca in jeans

  1. Krajša črna obleka

Nobena omara ni popolna, če v njej ni kratke črne obleke. Nikoli, ampak zares nikoli ne pride iz mode in lahko jo nosite ob vsaki priložnosti. Tudi za tiste dni, ko res nimate idej, vedno bo izpadlo perfektno. Z visokimi petami, izbranim nakitom in blazerjem boste elegantni, s športnimi supergami in jakno pa sproščeni.mala črna oblekica

  1. Krilo in preprosta majica

Tako kot je črna obleka čista klasika in vedno izpade odlično, je podobno tudi s krilom ravnih linij. Razlog: ženskam zagotovi zavidljivo silhueto, kar jih naredi še bolj ženstvene. Najbolje je takšno krilo kombinirati z enostavnim in preprostim zgornjim kosom oblačila. Pri tem ni pomembno, ali gre za bluzo, tanek pulover, T-shirt ali srajco iz jeansa.

krilo in majčka

  1. Kavbojke in črni blazer

Vsakdo, ki si lahko privošči moden in kakovosten blazer, se razveseli tudi kakšnega sproščeno oblečenega dne. Dan lahko začne s kavbojkami, črnim blazerjem, ne preveč vpadljivim nakitom in črnimi čevlji z visoko peto.

kavbojke s črnim blazerjem