Modni svet kopalk je vznemirljiv in poln novitet - zmeraj se najde nova znamka ali sveži, še nikoli videni trendi in stili. Dame, to so trendi kopalke, ki so nas navdušile, in morajo tudi vas!

Kopalke z volančki so sicer že nekaj sezon prisotne na modni sceni, vendar z eno razliko - te kopalke bodo poudarile ženstven, spogledljiv in sproščen izgled. Zgornji del kopalk z volančki so pravzaprav pravi “blagoslov” za vse gospodične z manjšimi prsmi - zaradi volumna, ki jih ustvarijo volančki, bodo vaše prsi videti malce večje in bolj zapeljive.

kopalke-dvodelne-2018-200947-1

     

Za te kopalke klikni TUKAJ (na voljo je več barv).

     

Dnevi dolgočasnih in staromodnih monokinijev so minili, sedaj je čas za najnovejši trend - izzivalno globok dekolte. Seksi monokini z globokim dekoltejem doda drzen preobrat klasičnim monokinijem, poleg tega pa se boste v njih počutile kot boginje na plaži.

kopalke-enodelne-200895-0

     

Za te kopalke klikni TUKAJ.

     

Stranski izrezi so bili lani eden najbolj trendi stilov pri kopalkah, ki se k sreči še ne poslavlja tako hitro. Za zabaven preobrat poskrbijo zanke in obročki. Rezi na strateških mestih so super način, da pokažeš nekaj kože in se hkrati še zmeraj počutiš udobno. Pobrskaj med stili kopalk z zanimivimi izrezi v unikatnih oblikah in na kul mestih za drzen, “statement” videz.

kopalke-enodelne-200736-0

      Za te kopalke klikni TUKAJ.      

Ničesar ne naredi ženske bolj seksi kot čipkasto spodnje perilo, zdaj pa vidimo ta trend tudi pri kopalkah. Tako je tudi prav, saj je ta trend naravnost ženstven, čuten in seksi.

dvodelne-kopalke-200933

     

Za te kopalke klikni TUKAJ.

     

Naslednji modni trend, ki je zakorakal v svet kopalk, so resice, pentlje in okraski, ki poskrbijo za mladostniški izgled. Odločitev, ali so na spodnjem delu kopalk ali pa krasijo zgornji del, je tvoja, vsekakor pa so dobrodošel in zabaven detajl h kopalkam.

kopalke-dvodelne-2018-200943-1

      Za te kopalke klikni TUKAJ (na voljo je več barv).      

Kopalke, ki se zavežejo okoli vratu spadajo med enega izmed najbolj laskavih stilov, in navdušeni smo, da so se ponovno uvrstile med top 10 trendov. Vse več je drznejših in svežih variant tega klasičnega stila, npr. s prozornimi, mrežastimi detajli, zanimivimi izrezki … Obožujemo jih!

enodelne-kopalke-200905

     

Za te kopalke klikni TUKAJ.

     

Kamorkoli pogledamo, vidimo bikinke in monokinije s trakovi. Ta zabaven trend prinaša seksi sofisticiranost kopalkam in izgleda odlično v črni barvi. Ne glede na to, za katero barvo se odločite, zagotovo boste obrnile več kot nekaj glav.

kopalke-enodelne-2017-200654-1

     

Za te kopalke klikni TUKAJ.

      Rečemo lahko, da nas je trend modnih kopalk v letu 2018 navdušil. Zakaj? Dovolj je enostavnih in enobarvnih kopalk, čas je za barve, čas je za drznost in raznolikost. Ne pozabi preveriti še ostalih modelov kopalk >> TUKAJ <<.