Najti prave, čudovite in kot ulite ženske kopalke je lahko vsakoletni izziv, sploh če tvoje telo ni ravno grajeno po modnih pravilih. V osnovi se lahko odločiš za dvodelne kopalke ali enodelne kopalke (monokini). Kako se lotiti iskanja in izbrskati takšne, ki jih boš z največjim veseljem nosila sezono za sezono?

Najprej je treba najti prave kopalke za tvoj tip postave Ženske kopalke so včasih kar težek zalogaj, še posebej, če imaš težave pri iskanju pravega modela in velikosti kopalk. Pri njih se je najtežje ravnati po tvoji standardni številki, zato pomeri več različnih. Pozabi na konfekcijske številke, saj številka navsezadnje ne pomeni nič. Pomembno je le, da ti kopalke lepo pristajajo in da se v njih počutiš odlično. Problem nastane, če imaš velike prsi, boke pa ozke in obratno – večjo zadnjico in majhne prsi. Kateri model kopalk potem izbrati? V tem primeru je bolje, da izbereš takšne modele kopalk, ki se zavezujejo s trakovi, da lahko prilagodiš velikost zgornjega ali spodnjega dela kopalk.

Takšne dvodelne kopalke so idealne, saj si jih lahko s trakovi zavežeš do primernega obsega.

Mailing-Kopalke-2018-2

Za ogled vseh modelov kopalk klikni TUKAJ.

Velike prsi? Pozabi na kopalke, ki se zadaj zapenjajo s sponkoVelike prsi so včasih večje breme kot blagoslov, saj ekstremno zmanjšujejo ponudbo modelov kopalk, ki ti pristajajo. Z bandeau topi brez naramnic, nepodloženimi modrčki ali zgornjimi deli kopalk, ki se zadaj zapenjajo s sponko, boš konkretno brcnila mimo, saj prsi ne bodo imele prave, lepe oblike. Bolj ti bodo pristajale kopalke, ki se pri vratu ali pa zadaj zavezujejo s trakovi.

Široki boki in zadnjica? Rešitev je spodnji del kopalk s trakciTe kopalke so idealne, saj si lahko s trakovi zavežeš kopalke do primerne velikosti. Tudi če se zrediš ali shujšaš, ti bodo še zmeraj prav. Pomembno je, da te kopalke ne vežejo premočno in da nimaš vidnih sledov na koži.

Lahko pa izbereš tudi kopalke, pri katerih se modrček zapenja s sponko, hlačke pa zavezujejo s trakovi.

Če se odločiš za takšne dvodelne kopalke, bodi pozorna le na velikost modrčka. Velikost kopalk izberi takšno, da ti bodo ustrezale glede na modrček (na obseg čez prsi), hlačke pa si s trakovi zavešeš malo na krajše ali daljše. Tako, da se lepo prilegajo tvojim bokom.

Mailing-Kopalke-2018-3

Kakšno velikost izbrati? Ker se kroji kopalk med seboj razlikujejo, ne spreglej velikostne tabele, ki se nahaja v opisu vsakih kopalk posebej. Te mere smo dodali, da so ti v pomoč, ko se odločaš, katera velikost bi bila najprimernejša zate.

Poletje v garderobo vnese veliko sproščenosti in zabavnega nakupovanja od sandalov, oblek in sončnih očal. A priznajmo si – najti pravi model kopalk, ki ti pristajajo in je hkrati še ugodna za tvojo denarnico, je enostavneje reči kot pa narediti. Ker fluorescentna svetloba v garderobi nikoli ni enaka zlati, sončni svetlobi ob morju ali bazenu, je najboljša opcija pravočasni spletni nakup s pomerjanjem kopalk doma in enostavna vrnitev izdelka, če kopalke ne odgovarjajo. Preveri ostalo ponudbo TUKAJ.