Visoki škornji – odlična izbira za hladnejše dni, obenem pa bodo poskrbeli za vaš trend in »šik« izgled. So odlična izbira za dnevni styling ali za zvečer. Trend škornjev, kombiniranih z oversize puloverji, krili in kratkimi hlačami, so opazili na mnogih slavnih osebnostih, kot so Gigi Hadid in Olivia Palermo.

Poskusite ta trend z vašimi škornji!

Na voljo je ogromno različnih barv in materialov škornjev, od semiša do usnja, pa vse do različnih višin pet, stilov in barv. Ravno zaradi velike izbire lahko brez težav najdete svoj najljubši par škornjev nad koleni. Črni, klasični škornji so varna izbira za vse, ki ne želite eksperimentirati, saj se lahko kombinirajo praktično z vsem. Drznejše ženske se ne bodo mogle upreti škornjem v umirjenih tonih rjave, svetlo sive, bež in barve konjaka. Oglej si veliko izbiro škornejv čez koleno v spletni trgovini zapeljiva.si.

  1. Škornji nad koleni z visoko peto

Škornji nad koleni lahko predstavljajo velik izziv - razen če ste manekenke - saj pokrivajo več kot polovico nog. Ker pritegnejo pogled navzdol, lahko izgledate nižje, kot ste v resnici. Temu se lahko izognete z optično prevaro – obujte škornje z visoko peto, ki vam bodo podaljšali noge in izgledale boste višje.

Škornjim nad koleni se najbolje poda tanka »zašiljena« peta, saj vam bo dodala višino, poleg tega pa so takšni škornji najbolj elegantni. Če vam tanka peta predstavlja probleme pri hoji, pa si lahko brez slabe vesti izberete škornje s širšo peto ali pa še najbolje, s polno peto. Za maksimalen videz dolgih nog so najboljša izbira škornji, ki se končajo malo nad koleni . Enak učinek boste dosegli s škornji v črni barvi, saj barva ustreza vsem tipom telesa, obenem pa gredo k vsakemu outfitu.

škornji z visoko tanko petoškornji2visoka polna peta           2. Škornji nad koleni z nizko peto Zakaj jih obožujemo?

  • Ker so praktični,
  • udobni in
  • ravno tako modni kot škornji z visoko peto.

Z njimi lahko ustvarite sproščen, a še zmeraj moden outfit. Škornji z nizko peto bodo pristajali tako visokim ženskam, kot tudi ženskam z nižjo postavo. Če ste po naravi višje, so za vas primerne vse dolžine škornjev, načeloma pa velja pravilo, da so škornji malo nad koleni primerni za vsakdanji stil, medtem ko so škornji do polovice stegen primerni za bolj glamurozen videz. škornji nizka petaškornji3škornji nizka peta črni

3. Škornji nad koleni z zavezovanjem na vrvico

Nedvomno najboljša »statement« obutev sezone, primerna za večerne izhode. Takšna obutev je drzna, glamurozna in zapeljiva. Ne glede na to, ali se zavezujejo spredaj ali zadaj, z njimi boste pritegnile poglede tako moških kot žensk. Če jih boste kombinirale z ohlapno obleko v črni barvi, boste zadele modni izgled več zvezdnic.

Izbire škornjev nad koleni z vrvicami je ogromno. Za vsakodnevno sprehajanje izberite lahkotno verzijo semiš škornjev, za večerne izhode pa je primernejši usnjen stil. Škornjev raje ne zavežite pretesno skupaj, saj bodo imele manjši učinek kot škornji, ki pokažejo več kože.škornji semišvrvicaškornji vrvica

         

4. Sivi, rjavi in škornji nad koleni v konjak barvi

Osvežite zimsko garderobo in ji dodajte nekaj svetlejšega pridiha s škornji nad koleni v teh kombinacijah, ki so letos IN. Pravi odtenek škornjev boste določile tako, da pobrskate po vaši garderobi. Odločite se za škornje v podobni barvi, kot jo najpogosteje nosite, vendar izberite za odtenek svetlejše ali temnejše škornje.

sivi polna peta sivi nizka peta sivi Ne oklevaj in si še danes oglej ponudbo visokih škornjev, zagotovo najdeš model, ki bo še polepšal tvoje noge. :-) Do čudovitih modelov te loči le še klik na visoki škornji.